Dok Asyik Tanya Je...Nah, Aku Apply Sekarang :D


**Click photo utk enlarge**



Haaa...boss dok asyik tanya manager bila zie nak apply maternity leave. Nih zie apply, nak sgt tahu bila zie nk start maternity leave..hehehe. Actually nak apply time puasa karang coz zie kan dijangka bersalin lepas raya (5/9/2012)...

...tp itu lah. Bila boss dok tanya². Risau nah dia kan...hehe, rasakan ler dorg 2 bulan kooo aku cuti bersalin...kehkehkeh. Harap² dorg ambik temporary staff utk ganti tmpt zie utk sementara.






Tp bila dah less weekend n public holiday...rupanya 41 hari je actual days...huhuhu. Takpe² janji boss kasi 2 bulan utk matenity leave. Cukup ler tu...pantang pun dh hbis gak dah masa tu, kan :) Pssttt...sejujurnya, takut seyy zie nk bersalin.

...Tak dpt zie nk bygkan ^_^ Ngee. Tp dlm masa yg sama, teruja pun hado. Tak sbr nk tgk muka anak weols..hehe :P









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

nur anis said...

hehe..takpe kak..isi awal-awal..saya pun tak sabar nak tengok muka baby akak..:)

Lulu Caldina said...

tak rasa lak kan, tetiba dah nak bersalin..

Qienah said...

pejam celik, jab jekan..huhu..insyallah selamat nanti..:)

My Life's Journey said...

umi pun rasa csabr nak tgok baby kitak yunk ..mesti comei giler nya lak hihi ..muahhhh

atty's said...

insyallah zie..semoga semuanya dipermudahkan nanti

Riena Haiqal said...

kitorang lagi la tak sabar nak tengok baby Zie... mesti comel macam mak pak dia kan.. hehehehe..
kalau saya la kan dua bulan tu sangat2 tak cukup utk cuti.. rasa macam nak ambik lebih.. lepastu rasa macam tak nak tinggalkan anak jer..

Pink Lavender said...

hai zie...
makneng follow kamu
jgn lupa follow makneng...hi3..

wah dah nak bersalin ker?
tahniah eh..
pasni doakan makneng lak ikot jejak zie

Nor Nadiah said...

haish...tak sabar nk tgok baby kakak..:)

Dysha.Pinkstudio◕‿◕✿ said...

tkut bersalin awal.. so get ready.. insyallah semuanya selamat nanti.. seronok bersalin ne.. baby da kuar lega je rasa..hehehe..

Misz Mieza said...

Sekejap jer kan? Pejam celik pejam celik dah tinggal 3 more months.. Semoga dipermudahkan segalanya nanti. InsyaAllah.. =)

Lepas ni 2 bulan la takde update kat blog ni ea? Huwaaaa! T_T

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Dun worry dear, when the thing happen, it happens...camtu je.Dulu YM sebok2 gak pikir...camner nih...camner tu...tapi, dah nama pun alami kan...bila jadi cepat je..:)