Edited Gambar Kahwin by Chu Majorflava ^_-















Seeeee...seeee. Marvelous ke tak marvelous sentuhan bakal kakak ipar Zie ni? Hehehe. That's why zie suka her editing taw uols. Actually zie suroh dia edit 2 je wedding pictures zie dari 5 keping yg zie bagi ni utk Zie cuci besar utk di letakkan dlm frame beso.

...alih² dia pi editkan ke lima² gambar tu? Eeee....sooooo kind of her kan :D Kira suroh 2 FREE 3 gitu...hahaha :P Pape pun, zie lom lg cuci...tunggu husband balik dari outstation, baru heret dia pi pilih frame n cuci terus, Insya'ALLAH :)

Siapa nk suroh Chu buat Customer Album complete printing sekali, uols boleh lah email dia at major_flava84@yahoo.com :) Boleh runding harga dgn dia ek.









Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

4 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

a'ah, lar cantik!yang gelap2 tu,dah jadi clear.Gud job!

My Life's Journey said...

Bena kata kitak yunk .. chu nang mantap .. kacak gambar ktk dieditnya yunk!!

Herma Julianny said...

Cantik!^__^

Riena Haiqal said...

terus jadi semakin cantik la... terbaikkk :)