Emak Sponsored Bengkung @ Corset Bersalin :)



Emak pun ikut teruja utk sambut kelahiran cucu dia. So dia hadiahkan Zie bengkung a.k.a Corset utk lepas bersalin. Leh perut n bentuk badan zie kembali in shape nnti :) tenkiu ssgt ye, emak.

...sesusah je belikan utk zie bagai...hehe :P






Ada panduan cara pemakaiannya dlm tu. Tgk dari gambar tutorial tu, cam azab je nk pakai woi...hahaha. Tahan ke tak ek nnti??? Arghhh...harus zie tahankan. Nak cantik maaaa. Leh nnti suami puji bentuk bdn still maintain tak tembam sana, tembam sini lagi...hehehe.

...Demi utk suami dan diri sendiri, akan Zie gagah berpantang, berdiet bagai utk mengembalikan kecantikkan diri. Chaiyok! Chaiyok! Ceaa...skema je bunyi eh :D Hehe








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

alinac lover said...

cayok! cayok zie :)

nnti bole try pb pulak..
mana gmbr zie yg skg. nk tgk gmbr mama comel hehe

Zie Madini said...

ALINAC
-- psstt...if ada tgk gamba² zie dlm previous posts, tu gambar zie skrg ler tu. tp x in full la body la.

...segan plak nk suroh org dok ambik pic in full. hahaha

Saya Disini said...

bestnye..ada yg sponser..

Riena Haiqal said...

good luck Zie.. hehehehe...
saya pakai lepas habis pantang. hahahah.. sebab sangat2 susah kalau masa pantang saya pakai..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wah...bestnye ader yg sponsored.:) Gud luck yer!:)

Azwa Azee said...

Chaiyok sis. :-)

Rawlins byRawlins said...

Baru beranak ye...
Tahniah
Saya orang Sibu tapi menetap di KL

Mau share jak ngan kitak pasal orang beranak
Coz my sisters pakei juak

1) Rahsia Berpantang
2) Testimony

Misz Mieza said...

Azab tak azab harus gak ko menahan yunk.. Barulah kembali slim & shady cam anak dara.. Wink2! ^_~