Gambar Perkahwinan Nurul Wahab dan Eric Depp




ADS: Kaki Bola!
Tonton UEFA EURO 2012
di smartphone anda secara
LIVE! Click SINI Utk
Maklumat lanjut






Bagai pinang di belah dua seyyyy dorg dua ni. Eric Depp atau nama islamnya Eric Daniel Depp (47 tahun) telah pun sah bergelar suami isteri dgn bekas ister penyanyi/komposer Ajai, Nurul Wahab (35 tahun) di Duchess Place, Ampang pada 6/6/2012 yg lepas :)

...lawa seyyy pelamin dorg. warna tema majlis perkahwinan dorg pun lawa gak. sejuk mata memandang...hehe. Meh layan beberapa keping gambar² perkahwinan dorg yg di ambil oleh Red Photography











Seriously, cantik dan anggun giler ah Nurul ni. Cam anak dara je...muka and badan maintain. Nak mintak rahsia pejagaan muka dan bdn nurul ah, kalau ginie...:P Ceaa...mcm lah dpt...hehehe







Alolololo...dancing dancing seyyy. Romantik! hehehe. suka sgt dgn semua pic yg di ambil oleh Red Photography ni. Nice ^_-






FYI, hanya SEKALI LAFAZ je ea (yayy...geng my husband! pun sekali lafaz gak)....semuanya sah sudah menjadi yg halal buat each other ^_- Oh ye, lafaz akad nikah di lafazkan dlm bhs english ek :)


Nurul menerima mas kahwin sebanyak RM80 dan wang hantaran sebanyak EURO5,000 (kira-kira RM20,000). Nurul menerima lima dulang hantaran daripada pengantin lelaki yang antaranya berupa produk kecantikan Skinz, minyak wangi Cartier, jam tangan Korloff dan rantai mutiara.

Pihak perempuan membalas tujuh dulang hantaran iaitu sejadah, tepak sireh, sepasang kasut Pedro, senaskhah Al Quran, sehelai songket, produk kecantikan dan manisan.

Perghhhh! cayalah...hantaran byk tue wooooo. Jeles ai...hehehe :P Pape pun, zie doakan buat Nurul agar perkahwinan kali ni akan kekal utk selamanya dan di anugerahkan anak² yg soleh/solehah dan comel² belaka...aminnnn :)










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

8 comments:

Dila Abdullah said...

serius, mmg superb la nurul... tak mcm mak org pon...

CT said...

Moga bahagia selalu hingga kesyurga hendaknya...:)

nur anis said...

saya berkenan sangat dengan baju nurul tu...cantik sangat..

Deq's Qienz said...

ha senang, jodoh nurul gan Mat Salleh rupanya..lagi tinggi pada ajai..hikhik :)

Riena Haiqal said...

Tahniah buat Nurul Dan Eric... Semoga berkekalan sampai ke akhir hayat....

[sutera kasih] said...

dressnya kacak ehh !!! :)

eVa said...

seyes nurul kck aieee.. suka ngga dress nya lok..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

memang Nurul sgt2 sweet...suke tgk dier gambar wedding dier nieh...