Giler Berborak di Telifon??? Or Giler Internet??? Haa... Jom Subcribe Super Borak Plan!


**Click photo for more info**




Ehemmm...mentang² lerrr zie ni pengguna line Digi, harus kooo promote digi, kehkehkeh :P Nih nak tanya, adakah uols ni jenis yg suka "bergayut" di telifon sampai berjam² OR jenis yg sikit² on FB, sikit² on Twitter, sikit² update blog??? If the answer is YES...

...Haaaa, pe tunggu lg. Pi subcribe Super Borak plan dari Digi ni woi. Hanya RM1 je sehari kooooo. FREE calls + SMS from 1am to 7am dan RM1 for the whole day. WOWW bukan??? :)





Promotion ni valid sampai 31/7/2012 ni taw. so siapa yg kaki "gayut" dan kaki online ni...sila cepat² switch ke plan ni ea (for digi userss la). If utk yg bukan digi user, haa pe tunggu lg..."ceraikan" yg sekarang, dah "nikah" yg ini...miahahaha.

...amboiii akuu. Promote habis²an nampak. Mentang² ler pengguna digi yg setia...lalalala









CLICK SINI Utk
maklumat lanjut :)











Redbloodsnow Copyright©

2 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Tgk Digi mmg jimat.Tapi, kat Tganu ni, line Digi tak bape strong la, rugi...rugi...huhu

Riena Haiqal said...

setia pada DIGI.. heheheheh :)