Inilah Dia Baju Akad Nikah Emak Yang Zie Sapu Pakai :D



Kat my previous entry td pagi, kan zie ada gtaw yg hari ni zie pakai baju kurung utk majlis akad nikah emak dgn arwah ayah zie kan? Kan dah janji nk tayang baju ni in full, so...tadaaa! inilah dia... :)

...lawa kan kan? Err, tak brapa nak nampak ler plak. Ok, hidangkan uols another more pic...hehe













Tgk sulam kerawang dia tu, uols. Zie sgttt sgttt berkenan dgn corak sulam kerawang tu. Tu pasal ler dok asyik ngiyau je kat emak mintak di bagi. Tp still kooo mak nak tak kasi. Pinjam pakai je boleh...if bagi, sorry naik lori gitu :D hehe


Ye la...Baju utk akad nikah dia dgn arwah ayah maaa. Sentimental value tu beb...hikss :D









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

16 comments:

awEEN said...

cantik sangat la kak zie kerawang2 macam tu..saya pon minat sangat tau kerawang yang macam tu =)

lady-rara (; said...

cntik!

My Life's Journey said...

wauuuuu nang kacak yunk!!!!! kmk c pernah tyak mak kmk baju akad nikah nya hihi ... lak kmk mau tya ..ingin juak mau tga hahahaha

sweethOneY said...

OK MEMANG CANTIK SANGAT ESPECIALLY KERAWANG KAT TENGAH TENGAH TUUUUUUU

Dalam dia mcm mana yang? Sbb lubang kan tengah tu.. dress dari atas ke apa?

ucupiza said...

lawanya kerawang tu

Riena Haiqal said...

sangt2 cantik la Zie baju ni.. macam bukan baju dulu2 la pulak.. sulaman dia pun sangat2 cantik.. dah ada contoh dah nak buat sulaman baju raya saya tahun ni.. hehehehe.. Jangan marah yer Zie. saya suka sebb cantik sangat la.. :)

[sutera kasih] said...

kacak kerawang ya ehh..susah nk temu gik ya..mmgla nya sik mok berik ktk kak..byk kenangan manis baju ya :)

Tihara said...

lawa la zie..kalo org kedah kata segak noo...cutting corak kerawang jd cam kebaya pdhal baju kurung moden kan..cutiest mommy to be :)

Zie Madini said...

SWEETHONEY
-- di pakaikan dgn dress labuh yunk. time mak pakai dulu..dia pakai dgn dress pjg. tp tak tanya plak dia pakai dgn dress warna apa...hehehe


mcm aku pakai tu...dress labuh warna hitam. dlm bju ni takde lining. mak kata baju dulu² mmg jarang nk berlining. seksi maa ...hahaha

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

eii...Heart sgt baju nieh...cantik la!!seyes!:)

Misz Mieza said...

Lawalah..! Cotton ea? Macam best jer wat raya.. Mesti mahal klu kerawang2 cani kan? ^^,

Uchi kay-f @hmad said...

baju kebaya ke ni pn.zie..emm cantek padanan color die..puteh dan hitam tuk kain..

Zie Madini said...

KF
-- bukan kebaya lah, bro. baju kurung fesyen. ramai yg kata mcm kebaya kan :)

Hamba Allah said...

kacak aie baju kawin mak zie... so sweet n lovely... anyway, vintage... :)

Myra Jay said...

Cantik!!
Tp Zie bila pakai baju kenangan mak Zie ni, mak ok tak? Takut terimbau kenangan masa dulu plak..

zh-ena said...

ha'ah mmg cantik..suka la stail sulam bhg depan tu