Kad Kahwin Irma Hasmie :)



Inilah dia Reza Syah Azmeer anak Datuk Mohd Redzuan, tunang kepada Irma Hasmie. Handsome dan macho kan...kalah seyyy Nabil Raja Lawak. Eh opsss! Tak baik taw zie...hehehe :P Pape pun, pertemuan dorg di hadapan kaabah mmg di restui ALLAH SWT kan kan :)

...Irma dan Reza akan melangsungkan perkahwian dorg pd 29 Jun bulan ni ^_-






Inilah dia wedding card dorg :) Pada hari pernikahan nanti, Irma akan mengenakan busana daripada pereka fesyen Hatta Dolmat dan majlis persandingan pula dia akan menyarungkan ilham rekaan Ezuwan Ismail.

...kompom kelassss ah Irma nanti. Sdgkan dia time pertunangan dia lg, dia kelihatan gorgeous! Tak sabar nk tgk...hehe. Congrats in advance, dear ^_-








Blog Pilihan Entry Ini
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

19 comments:

Riena Haiqal said...

saya pun tak sabar nak tengok dia kawen la. suka sangat dengan Irma ni tau.. betul tu Zie kalah nabil. hehehehehe..
Sama cantik dan sama padan la dorang dua ni tau.. :)

nur anis said...

tak sabar nak tengok irma kawen..mesti cun meletops...:)

Farah Shamsudin said...

confirm hot!

Dila Abdullah said...

waaaa, tak sabar nak tengok kemanisan raut wajah irma time sanding t... confirm superb gojes...

Allyna Endy said...

suke tgk irma...
kawen nanti mesti die makin cantik kn....

LidiaSuraya said...

alaaaa chomel nya kad kawin... n bakal hb pun machooo n hensem kan? kan? kan? semoga berbahgia laaaa :)

My Life's Journey said...

umah2!!! kmkpun c sabar juak mau tga .. best2 ..amin2

~ cik matahari ~ said...

suke dengan irma!!

sama cantik sama hensem la :))

jodohh itu rahsia Allah, irma dpt yg lg baikk ^_^

Deq's Qienz said...

besttt..irma cantek sm pdan gn bkl somi

Misz Mieza said...

Alhamdulillah, dah tiba turn Irma plak naik pelamin.. Irma always gojes! Like her much2.. =)

Kie-yu said...

suke irma da nk kawen!

Dysha.Pinkstudio◕‿◕✿ said...

encem bngat.. ada iras fahrin ahmad cikit kannnn... bt semoga irma n tunang bahagia hingga ke syurga

Ardini Humaira said...

dah nak kawen ye irma :D lama tak tengok gosip.. since preggy aku tak suka sangat sal artis tatau nape hehe

Aleyn said...

handsome...hidung tarpatuk tuuu..

Alieza Dayasari said...

suka irma juga.... hmmmm......

mAr@ZiEy said...

Kad kawen Irma lebih kurang sama mcm kad kawen Rina Salleh (Juara Gadis Melayu 2)

mrs kayrul said...

macam pinang dibelah dua...mesti nanti anak2 comel jer

mrs kayrul said...

macam pinang dibelah dua...mesti nanti anak2 comel jer

[sutera kasih] said...

mcm kad jemputan iras2 kad jemputan kawen rina salleh :)