Kalau Boleh Nak Baby Trolley & Baby Car Seat Warna Merah ^_^





Teruja seyyy zie window shopping kat internet ni tgk barangan baby. Utk my baby nyer trolley and baby car seat, kalau boleh zie nk belikan yg warna mera hitam ala² dlm picture tu. Tak nak yg terlampau mahal la. Budget RM700 utk trolley and car seat.

...kalau ada yg 2ndhand punya pun zie sapu je. HAHA. Eh ada ke kedai jual yg 2ndhand ek? TETTT! :P Yg trolley² car seat bagai ni...lepas pantang pun boleh beli.

So no hurry sgt la nk beli 2 benda alah ^_- Winks








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

9 comments:

ucupiza said...

wah sis zie..semuanya mahu tema merah dan hitam..chayok2 sis..

Dila Abdullah said...

cantik cantik... macam kakak dila... bru beli stroller gan car seat colour merah... nak purple, tapi payah tau cari purple...

Riena Haiqal said...

saya mula beli stroller anak saya masa dia umur dua bulan.. masa tu kitorang kat KK jaga mak saya yang masuk hospital.. heheheh
sekarng dia dah ada dua stroller satu merah dan satu lagi biru... :)

lieynanilaz said...

cantik kalernya!!.

Qienah said...

Ada jual 2nhand..nak2 skrg..org pakai jab je, pastu jual..lgpun 2nd murah sikit..klu x, ribu2 jnis cmni.huhu..

nanakimie said...

baru ni akak nana beli stroller bby,mcm ni la merah itm n roda 3 jgk,brand sweet cherry,hee...nmpk smart kn sis:)

Misz Mieza said...

Lawalah Zie kaler merah itam..! Suke3.. =)

Uchi kay-f @hmad said...

bhahaha..sume nk color merah je kan...

Ardini Humaira said...

ya Allah baru aku teringat aku nyer photobook aku lom submit draft! huaaa