Kanye West Dikatakan Menyebarkan Gambar Bogel Kim Kardashian?




ADS: Dapatkan Samsung
Galaxy Mini 2 only at
RM599! More info, click SINI





Di Amerika sdg heboh kuar gossip yg mengatakan Kanye West telah menyebarkan gambar bogel kekasihnya, Kim Kardashian di laman Twitter tetapi telah mendeletekannya selepas itu. Akan tetapi, bintang porno Amia Miley, mengaku gambar tersebut adalah miliknya.

...hishhh, tak malu ler plak si Amia Miley tu mengaku itu dia ek. Well, apa nak di kata...dia kan bintang porno.






Komen Kim kardashian ttg gambar tersebut plak,

"Saya tidak akan jelaskan apa-apa, biarlah sesiapa sahaja membuat spekulasi sendiri. Buktikan itu adalah saya. Lihat sahaja tindik di tubuh wanita itu, sedangkan saya tiada," Kim Kardashian

Yang si Kanye West tu apa kejadahnya lah pulak nk upload gambar² gnie kat laman Twitter dia. Haishhh...memalukan Kim je. Kim, reject je lelaki gnie...tak leh harap punya.








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

9 comments:

Misz Mieza said...

Hadui, cenggini pun hado? Apela.. Klu MM dah lama say bye2..

Mizz Coki said...

Kanye West.
bukan dari KENYA.
hahaha..

dolok dgn adik Brandy,apa nama Ray ka apa yg video tersebar.

pokoknya, sikboh la begerek ngan negro.
buang masa.
buat malu.

Zie Madini said...

MIZZ COKI
-- Eh...typo indah nama kanye west ya tek..hehehe. thanks dear.

Ray lah namanya, sex tape ya nak? eh duhal Ray ya adik kanye west ka

mayangsayang said...

ORANG CAMGINI PUN ADO... WAT CAMNE DEPA KAN ARTI OBERSI MMG GITU ..

Riena Haiqal said...

ish ni ke teman lelaki KIm.. ish... apsal la nak upload gambar macam tu sekali.. eh eh eh...

LELAKI INI said...

hahaha...
macam2la!

zh-ena said...

xtau nak ckp apa

eVa said...

heshh mcm2 jak cdak tok .. huhu

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Kesian noo si Kim nie..dapat pakwe semua sengal, sian-sian....