KFC Flaming Crunch Yang Sgtttt Sgtttt "FLAMING" :D



Last week, 1st time zie makan KFC yg baru tu -- Flaming Crunch :) Ari jumaat tu, org² office collect beli bucket ayam KFC yg baru ni. Baruuu lah tahu ada KFC yg baru...kehkehkeh. nampak sgt zie ni jenis tak tgk TV sgt...lalalala :P






Zie ambik 1 ketul flaming crunch dan 1 ketul OR. Yg drumstick tu OR.






Sekali geget...perghhhh! terus falling in luv zie dgn taste flaming crunch ni taw uols. lagi sedap dari Ayam Goreng Spicy McD (used to be my fav) taw. Mmg sgtttt sgttt sedap. Tapi....ianya juga sgtttt sgttt P.E.D.A.S --- PEDAS! Aiyooo.

...lg pedas dari ayam goreng spicy McD taw. As a result, anak zie dlm perut mengamuk tak suka koooo. Adoiiii...kesian baby aku.







Hehe..terus ngiyau dlm FB. Flaming Crunch ni mmg sedap...sgtttt sedap. Tp rasa pedas dia tu, sgt tak sesuai utk pregnant lady mcm zie :( Azab zie lepas tu tanggung kesakitan akibat baby zie dlm perut mogok...hehehe.

...sorry ea, syg. Mama janji tak mkn pedas² lagi :D







Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
EPYHRA
-- Click SINI :)
sekiranya uols ingin membeli
product kecantikkan utk kulit
lebih muda dan berseri :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

13 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Hehehe...YM pun baru makan kelmarin.My fren belanje.Mmg terangkat pedasnyer.YM suka pedas2.Tapi, yelah for preggy mom, tak bape sesuai la, kang baby marah...hehhe

Riena Haiqal said...

alahai sian baby awak Zie... jangan la makan pedas2..
KFC adalah makanan feveret kitorang juga.. hehehehehe;)

atty's said...

kty pun makan last week..sedap jugak..

Pupel Liyana said...

pedas tu best :) hahaha. eh pupel pun suka ayam goreng spicy McD tau. kfc yang baru ni ok la tak muak macam spicy biasa.

AL AZRUL said...

memabg pedas, smpai pedih perut arr.. ha3, tpi still sedap.. :)

Cikgu Hairul said...

Memang menjilat jari. Tapi sapa tak tahan pedas, boleh cirit..

Anne mahli said...

cam best jak..bok mek tauk dhal ada flavour baru...hehehe..mok try ehhhh ;)

nanakimie said...

hee,nana pun suka aym mcd,suka pedas dia,kfc xpdas sgt,hee...tp yg tbaru ni xtry lg:)

Ardini Humaira said...

aku pun dah try... baby tak mogok hehe

Misz Mieza said...

Haku pun baru tau akan kewujudan ayam goreng baru nih.. Lagi lah ketinggalan zaman ko aku.. Kehkehkeh!

Nampaknya dah tau ni kenalah kerah incit suami gi makan KFC sok.. Lalalalalal..~~ ^_^

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Wahh pedas? kalo mcm tuh blh la try nnt..haha mule2 mls nk try kfc pnye ayam ni sebab yg spicy pn xpedas lgsg..

regards,
Unsmiley

Dila Abdullah said...

alah, tak try lagi.. selalu kalau makan ayam suka Spicy McD.. KFC jarang.. coz hubby leh suka McD.. argggg, nak try jugak...

Myra Jay said...

Tak penah try lagi, since Zie cakap sedap kena try ni-pedas cheq suka ;)