Lamak Tak Pekena Nasi Lemak Taw


**Photo sumber google**



Cakkk! Morning uols! Keterlewatan seyyyy zie update blog arini. Almaklum lah....curi² update time bekerja, gitu ler jawapannya...hehe :D Lama dah tak larat nk buat auto publish entry. Oh ye, pagi ni zie tetiba teringin nak makan nasi lemak.

...lama kooo zie tak pekena nasi lemak. Sampai² je kat opis, terus ngappp sampai lupa nk snap gambar ^_^ Hehe. Tu pasal ler guna gambar dari google je. Meliur ler plak tgk gambar dari google tu

Nangis nah kelihatan nasi lemak tu kan...gulppp gulpp **telan lior**






Pssttt...hari ni zie sapu pakai baju emak kooo. Baju zaman dahulu kala dia..hehe. Baju utk majlis Akad Nikah dia actually tu. Later zie tayang gambar ke seluruhannya ek. Seriously,lawa taw baju akad nikah emak zie ni.

...Zie actually nk mintak utk dijadikan harta benda zie sendiri. Tp mak lokek arr...dia hanya bagi pinjam je. If nk bagi terus, tunggu emak mati katanya. Cehh...gitu plak jawapan mak :D Hehe









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

6 comments:

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaa nasi lemak? tutup mata .. kmk dah c dpt tga makanan gik hihi ..

waaa mesti cantik baju ya mun ktk dah madah cantik yunk .. piwetttt!!!

Riena Haiqal said...

Selamat pagi Zie... :)
wah nampak sedap jer nasi lemak tu tau walaupun dari google..
nak tengok baju Zie la.. :)

sweethOneY said...

Ko ni pun yanggggg baju akad nikah tuuu hahaha mestilah mak ko sayang :P

Best kan pakai baju mak, aku pun suka godek2 baju lama mak aku. Hehe. Cepatla tayang nk tgk

Saya Disini said...

sedpnye tngk nasik lemak tu..teringin plk rasa

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Nasi lemak mmg nangessss....:)sedap!

zh-ena said...

baru jea pekena n.lemak smlm..