Le Shasta Femelle - The Street Bazaar Agenda :)



Hey uols Kuching peoples! meh datang bertandang Street Bazaar kat Old Court, Kuching :) Ada jual pelbagai barangan spt yg di sebut kat dlm bunting tu ek :)

Bertempat: Old Court, Kuching
Tarikh: 30th June 2012
Masa: 10am - 5pm

Datang jgn tak datang ek uols :) Pelancong² pun leh dtg and shopping kat stall kami ^_^ Hehehehe





Meet us there, ok ^_- Ceaaa akuuu ni, macam ler aku ni 100% confirm akan berada di stall tu sampai petang...Over! hahaha. Tp insya'ALLAH...zie akan try be there w/pun sekejap je utk memeriahkan lg suasana :)

...Insya'ALLAH akan drop by bila balik dari kenduri kawen kazen my husband nnti :) See ya...Insya'ALLAH.










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

e F a said...

see ya there... :)))

Salmi Khairil said...

meh ler singgah kat blog saya..tq

mayangsayang said...

nampak cam bes tapi saya kat kl .. lau idak nak gak join

Misz Mieza said...

Waaaa! Klu dekat mesti dah pegi.. Sobs! T_T

Riena Haiqal said...

kalau dekat memang saya nak pegi.. jumpa korang semua.. ruginyaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anne mahli said...

will be there tomorrow...! ;)

CHU MAJORFLAVA said...

OYEAY!!BEST!!