Make Up Tutorial by Dakota Koti **The cutest girl on earth!**



Salam uols, pagi ni zie nak share tutorial make-up yg sangattttt simple dari the living doll, Dakota Koti :) Super super cute kan dia. Tak sangka ada girl yg bermuka sempurna cam gnie...jeles plak tgk. HAHA :P

....so nih, the tutorial by Dakota :)











Seee...simple je kan. zie nk try ah nnti. mane taw kot kot menjadi. Pape pun, pd zie la kan, semuanya bergantung pd mata pemilik tu kan? Kalau mata dia dh sememangnya cantik, make-up camne pun, tetap akan cantik ^_-

...siapa setuju??? Hehehehe







Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

9 comments:

Riena Haiqal said...

suka dengan dakotakoti ni.. comel macam barbie doll.. :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Ym angkat tangan, yerp setuju!hehehe.Zie, thanks a lot taw, sudi pomot blog YM kat situ.Speechless.U r the best, dear!Smoga Allah memberkati Zie sekeluarga, amin. Owh ye, Zie.Boleh tak bagi address zie kat YM?ada buku Ibu2 YM nak pass kat Zie. PM je YM kat FB :yayansmum, erk?(^_^)

Evelyn G. said...

wah, macam Barbie Doll @_@ *stunt*

Evelyn G. said...

wah, macam Barbie Doll. O_O

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Ym angkat tangan, yerp setuju!hehehe.Zie, thanks a lot taw, sudi pomot blog YM kat situ.Speechless.U r the best, dear!Smoga Allah memberkati Zie sekeluarga, amin. Owh ye, Zie.Boleh tak bagi address zie kat YM?ada buku Ibu2 YM nak pass kat Zie. PM je YM kat FB :yayansmum, erk?(^_^)

Siti Rohaida said...

setuju..mata galak lagi la cantik..kalau mata cepet hehe..nak kene touch up lebih ckit ler..

Ardini Humaira said...

waaa aku pes taim nih tgk dia.. t aku view videonya ye yunk :) rindu kooo

Misz Mieza said...

Wow!!! Memang super cute ar Dakota Koti ni.. Mata dia memang dah lawa, besar & galak.. Simple jer dia make uo tapi hasilnya wallah!!!


Suka3! ^____^

norhaizan said...

dakotakoti ni mmg comel mcm barbie doll...i pun minat cara mekap dia..tapi cepat menghabiskan mascara jer..huahuahua...

zie pun comel gak tau..