Mula Lagi Dah Aku Dok Sewel Dgn Barang Polka Dot Merah :D



Aduhhhh..terbaik seyyyy kasut polka dot red black white ni. Satu kombinasi warna yg sgt WOW gitu...hehe. Kat mane leh carik kasut gnie² ek? :( Lawa arr





Mug polka dot ni, mmg lama dah zie cari. tp tak jumpa² :(





Comel kan bow ribbon brooch ni. Yg ini...zie boleh buat sendiri. But buat masa ni, emak zie pantangkan zie buat craft. so kena tggu lepas bersalin ler jawapnya.






Comel lah bangku ni. Ni kalau ade ternampak kat mana²...mmg kompom zie beli. beli utk di buat hiasan je...hehehe






Polka dot handbeg ni pun lawa kan? Combination dgn corak stripe dan bow ribbon menyerlahkan lg kecomelan handbag ni. Cute ar :( want one koooo nyah.





Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

15 comments:

Byzura Mj (By) said...

baju polkadot ada kat sini madu-closet.blogspot.com :).

:: Riri-Fatieha ::~ said...

memang cntik polka dot terutamanya merah. hehe

Zie Madini said...

BYZURA
-- oyeke...nak terjah jap ah

Zie Madini said...

BYZURA
-- oyeke...nak terjah jap ah

Herma Julianny said...

Cantik!^__^

Dawia HP ❤ said...

cantik²..suka tgk :)

SyUhAdA said...

sume comey2..

myravea said...

Comelnye polka dots merah! Sukee! :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Bleh geng nieh, YM pun peminat polka dot.Tapi, tak kira kaler, sumer suke, yang penting polka dot.Hiks...

Aleyn said...

Nice color..

shazlynn fazlynn said...

zie cantiknya kasut tu..akak berkenan betul heeh ;)

Misz Mieza said...

Heels tu memang marvelous! Serius cantik! Aku pun berkenan.. Kalau jumpa yang camtu tp rendah sikit, kompem aku rembat tanpa banyak bicara.. Tapi tak pernah la pulak terjumpa.. Haih..~~

Ardini Humaira said...

sama! polkadot dan leopard adolah koleksi baju aku skang taw haha

Riena Haiqal said...

wah cantiknya semua polkadot tu.. rambang mata saya sekejap... wawawawawa
suka tengok kasut dan beg tu.....

Myra Jay said...

Serba serbi polka in red..
Sweet ;)