My Wedding Albums and Frames Dah Siap Sudah ^_^ yayyy



Hehehe...inilah dia punca kegembiraan zie utk hari ni yg zie sebut² dlm entry -- INI td pagi :) Semalam baru je recieved my wedding albums and frames dari my wedding photographers ^_^ Hikss...

...setelah berbulan² menunggu, akhirnya siap jugak. Alhamdulillah...hehe.






Yg ni Sticky Album :) Zie suka dgn konsep album ni. simple but elegant...ailike! Warna album hitam mmg sgtt sgttt menepati kehendak zie. Tak nampak kotor kan...hehe.

Psstt...sgt suka dgn gambar zie n dillah kat cover ablum ni. Awesome sesangat :)









Yg ni plak, Storybook Custom Album :) Pun suka sgt² dgn pilihan gambar dah special edited gambar dlm custom album ni. Puas hati tunggu lama taw...hehehe.







Frame menegak ni zie letakkan dlm bilik zie terus...hehe. But then, frankly speaking...zie sgttt tak suka dgn gambar zie dlm photo ni. Bukan sebab shot by photographer...shot dari my wedding photographer mmg awesome...

..tp make-up dan tudung zie tu arr yg buatkan zie nyampah tgk diri sendiri. Sakit ati seyy dgn make-up dan tudung yg mak andam zie gayakan t :( Muka zie nampak tua...uwaaaa!

dillah ensem dlm tu..but zie??? hemprhh...redha je la.







Haaa..yg ini zie heartttttt sesgt! Thank you Rudy and Bilal pilih gambar ini utk wedding picture frame ni. Coz zie nampak awesome dlm tu...hahaha. puji diri sendiri siot...dushh! :P Makeup and tudung utk majlis resepi belah zie yg bertema merah ni...

...yg ni zie puas hati. Coz tudung gitu kena dgn muka zie :) Pape pun...buat team AkuReka Photography...THUMBS UP utk hasil kerja yg super awesome! sgt puas hati :)









Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

23 comments:

My Life's Journey said...

Wahhhhhh!!! bestnya!!! kmk harap kmk dapat album minggu tok ..piwettt cayang ..kitak nang nampak kacak lam ya (^_^)

Best2 .. mesti best dapat tga kenagan lam album ya yunk .. mauk tga juak hihi

siti said...

wah comel2 sungguh....teringin nk tgk album tuh hihihi...:)

atty's said...

gambar yg kaler putih tu ..baju okeh..make up pun kty rasa okeh..cuma style tudung je tak kena ngn zie..kty pun x leh pakai style gtu..penah buat masa wedding adik..tak comey jadiknya kty..

apapun gmbr lain..zie tetap cun..

Dawia said...

cantiknya album wedding sis :)
suka tgk..hehe

Siti Asiah said...

sonoknyer ade wedding photobook...nak jugak...
tapi cd gambar kawin dl hilang...takleh wat...huhu

ChEnTA LiEYza said...

waaahhh.kacak ya bah kak zie... suka ngga.... essshhh...asa mok kawen ndah... hahaha...

fiQRa said...

cantiknya gambar2 tu semua kak zie. rasa nak tgk full.. :)

Lulu Caldina said...

yelah make-up tu nampak tua.. tapi yang lain memang cute ;)

Dila Abdullah said...

Wah gojes yer zie yer album... dila pon nak wat macam tu gak, but lom ada time nak g pilih gmbar tok hantar wat album.. sangat jeles okeh...

Aiza Haris said...

ahhkakkkk jelesss!! huwaaa cantik sgttt!!

teringin nak buat lerr... aci tak? hehehe

Dila Abdullah said...

ha'ah la... nampak len bebenor muka zie tu gan make-up mak andam... lagi cun lau zie make-up neutral jer.... serius, tak tipu okeh...

Riena Haiqal said...

wah.. ini ker perkara yang sangat2 menggumbirakan tu.. saya pun ikut gembira juga.. hehehe.. super cantik ar album tu semua... dh ada dah kenangan masa kawen dulu kan.. kalau baby dah lahir nanti bole tengokkan dia masa ibu dan ayah dia masa kawen.. hehehehehehehehe.. :)

Sayidah Nafisah Ruslan said...

cantik2 belaka :)

AlyaaIBH said...

caantikk. :)

Nor Nadiah said...

wah sgt santik lah sis..:)

Ibu Dhia said...

cantik sgt zie.. mesti modalnya pun banyak kan?

nadia arrumaisha said...

sangat cantek yunk...

eVa said...

wahhh kck juak custom album ktk denggg... yobih lak mun jumpa mek mok ngga album ktk deng.. ahahha.. mek xda g rya.. huhuhu.. sempat jumpa ktk photoshoot d pustaka jak ow.. ktk nang kck tym ya.. serba merah meletup! i like!.. hee

Misz Mieza said...

Wow!!! Ohsemmmmm sangggggatttt!!! Jelles mak nah.. MM takde pun cani sume.. Photographer pun sendirian berhad je.. Save bajet...Huhuhu..

Uchi kay-f @hmad said...

menarik dan cantek banget !!!!

AmirFX said...

Semua kacak!

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

semua cantik la Zie...dun worry...:)

[sutera kasih] said...

berapa charge mun polah storybook ya kak?