Ni Yang Malas Terjah Ladies Fashion Blogshop Nieee...hehe :D




Entry ni bukan nk kondem blogshop Ladies Fashion (Click to view her blogshop) taw. Tapi nak puji...hehehe :P Seriously uols...asal bukak je blogshop ni, kompommmmmm lah aku akan tergoda hendak beli...adoiiii adoiii :D

...tergoda sebab pakaian di jual kat sini cantik² dan harga pun murah². This time...zie tergoda dgn this mini polkda dot dress.












**Hanya RM29 je okeh!**



Seee! dahlah zie ni dok hantu dgn corak polka dot. Ngam ngam jugak skodeng page by page alih² jumpa dress polka dot yg sgttttt di kenankan. Apa yg penting, boleh di pakai time pregnant dan selepas pregnant ^_- itu yg penting...haha

...tunggu 25 hari bulan ni lah baru beli. Skrg lom gaji lg, namo berbelanja dulu. Kena sound dgn husband kang :D hehe...




P/S:
-- baju polka dot warna
black white tu kau jgn rembat
ea uols. Zie dh chop baju tu.
..hehehe. Sila rembat benda alah
lain. jgn dengki :P








Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

6 comments:

Misz Mieza said...

Hikhik! Sama plak suka corak polka dot.. Cute kan barang2 polka dot nih.. =)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehehe...baju tuh memang cantik..owh!Polka Dot kau mmg mengoda. Psst, YM ader Tudung Polka Dot Pink+hitam,Zie hehehe...:)

SyUhAdA said...

cntik2..hrga pon bleh thn..

Herma Julianny said...

ok juak harga bj di blog ya ow..
kck2 juak.
rasa mok order jak
tp....Tengah kesuntukan wang tk....T_T *sadis*

blog-tips-kurus said...

nasib baik gambarnya tak keluar..

*baju kurung pahang polka dot-itam dark pink kita dah siap!!! yeayyy!!

Riena Haiqal said...

wah cantiknya.. polkadot tu....
murah lagi tu.. mak ai.. ni la yang membuatkan mata saya semakin juling jadinya ni.. :)nak beliiii