Rebecca Nur Islam Mengandung 5 Bulan


**Sumber dari Murai**



Alhamdulillah...akhirnya selepas keguguran pada kali pertama kehamilannya dulu, kali ini "melekat" janin di dalam kandungan. syukur sgt², kan Rebecca? Hehe. Rebecca sengaja merahsiakan kandungannya dan hanya akan mengumumkan bila kandungan dh cukup kuat iaitu 5 bulan :)

...congrats ye, rebecca dan suami :)


"Alhamdulilah, saya rasa bersyukur sangat kerana Tuhan memberikan saya rezeki untuk hamil sekian kalinya.

"Perasaan gembira itu sukar untuk digambarkan dan kali ini saya banyak berdoa semoga kandungan saya ini selamat sentiasa.

"Saya sengaja merahsiakan kandungan ini walaupun ramai pihak bertanyakan kepada saya.

"Tetapi baru kini saya berani untuk bercerita kerana tak mahu terlalu teruja seperti kandungan saya sebelum ini yang akhirnya tidak menjadi," - REBECCA NUR ISLAM

...paham zie kenapa perlu di rahsiakan. sebab kan org² tua kata, jgn umum terlalu awal. Takut tak "melekat", kan. Tapi zie plak...usia kandungan masuk 4 minggu dh bising kooo aku umukan...hahaha

Mujur tak jadi apa²...hehe :P







Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

13 comments:

Riena Haiqal said...

Tahniah la buat Rebecca dan suami.. semoga semuanya selamat kan.. :)

Tihara said...

tahniah rebecca....nama dia indah kan, moga dia juga memperindahkan penampilan dia suatu hari nanti.insya Allah :)

mrs kayrul said...

preggy dah 5bln tetap mampak vogue lagi

nick dot anis said...

owh yeke org tua2 cakap jgn annouce awal sgt?haha.i bau tau.yelah takde pengalaman lg kan. anyway congrate rebecca.comel

Qaseh Suhaida said...

comeyy je perut dia...tahniah Rebeca dan suami

Dila Abdullah said...

mmg meletup la dia... sama la.. masa baby baru je 3w, da sebok excited kecoh kat kengkawan.. alhamdulillah, tak der aper2...

awEEN said...

yela kak zie...lbh2 lg bile preggy ank sulung msti la kite jadik org paling hepi n bahagia..msti nk bgtau kat sedara mara n kwn2 kan...neway.. congrat utk rebecca =)

My Life's Journey said...

Hihi wahhh masih cantik meletop kawan walaupun pregy 5 bulan ..mcm ktk yunk ..muah2!!

hahaha bena kata ktk .. kmk pun padah gan orang awal2 .. terlampau gembira hahaha

[sutera kasih] said...

ada kmk ngga gamba latestnya dlm instagram fasha sandha..besar dh perutnya..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Bertambah lagi umat Islam.:) Tahniah la Rebecca.:)

Misz Mieza said...

Huhu.. Semua orang sana sini dah preggy.. MM jer belum lagi.. Sobs! T_T

nanakimie said...

patutla masa nampak dia kat jusco baru ni,akak nana kata dia mcm pregnen,hee....dia pakai maxi dress masa tu:)

zh-ena said...

comeynya dia