Rezeki Pagi :D





Alhamdulillah...berkat rajin buat iklan churp churp di blog. W/pun tak berapa nak rajin sgt buat..hehe. RM9 plus je lagi utk cecah RM100...dah boleh cash sudah nanti :) Tp tak nak cash out dulu lah.

...nak teruskan "menabung" di churp churp. Mana taw kot kot sampai ribu raban, boleh beli rantai emas...miahahaha. Gila emas koooo akuuu...wakakakaa :P









Pada yg belum daftar
dan hendak mendaftar, Sila
CLICK SINI utk sign up
dan beriklan ^_-










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

11 comments:

Saya Disini said...

tahniah

Zana Md Nordin said...

uish...byk tu zie
akak nyer churp2....tak sampai rm20 lagi
bertahun dah...malas tul nak up iklan2 kat churp2 tu

lepas nie nak gigih cam zie gark lerr

Riena Haiqal said...

murah rezeki Zie dan baby.. hehehehehe :)
banyak tu.. boleh la menabung utk anak kan.. kalau emas tu utk Zie jer tu.. hero Zie tak pakai emas kan.. :)

puan yatie said...

kak zie..kalau kita wat iklan churp2 effect tak status kita ngan nuffnang. kang tak dapat da status glitterati tu..huhuhu..kalau xeffect nak jgak join churp2 :)

Zie Madini said...

PUAN YATIE
-- A'ah dear. tak effect nuffnang yg tang status glitterati tu. its becoz nuffnang dan churp² adalah dari company yg sama...kira cam gitu la..hehe

thats y zie nk served iklan churp churp. kalau yg iklan says.com tu, yg tue effect glitterati status di nuffnang.

so yatie sign up la ea. n jom beriklan...hehe

Misz Mieza said...

Bestnyer! Kite banyak lagi nak kena top up baru leh cash out! Huhu..

Takpe, slow2.. Nanti adala rezeki.. Zie, nak tak kita buat deal? Hehe..

Siti Asiah said...

Murah rezeki Zie...sy plak daftar jerk tapi tak pandai nak wat iklan...kene berguru ngan Zie nie...hihi

Salmi Khairil said...

nak join gaklah..dulu takut kalau jejas status nuffnang

Masz Sidek said...

hehehe... kmk sampay kinek tok ari... chrup2 kmk sik da pa2...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Syukur alhamdulillah, rezeki Zie. Boleh menabung utk si kecik.:)

cynta ieda said...

murah rezeki..done follow...jum join sama dear http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/giveaway.html