Rindu Lah Nak Sarung High Heels




ADS: Siapakah yg akan
memenangi rangcangan Uda & Dara
dan membawa pulang RM20K ?
Jom check it out kat SINI





Seriously, rindu giler seyyy zie nk pakai high heels. Skrg ni dok pakai sandal flat...terasa ketot ler plak. Hahaha. Dahlah paha dah jadi "drumstick" nih...hehe :D Takpe², bulan November nanti dah leh dah start melarama sarung high heel lag ^_^ Weee...

...can't wait ar. Rindu dgn my heels collection. Rindu gak nk shopping new heels taw :D








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
TEKNIK FBO
-- Click SINI :)
sekiranya berminat menjana
pendapatan lebih melalui
Facebook ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

8 comments:

nur anis said...

sabar..tak lama dah tu nak bulan november..:)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

La...xpela zie..skg nih berpantang dulu..nanti dah setle semua baru lah boleh melaram..tak lari mana pun high heels tuh hehehe

regards,
Sofia

Riena Haiqal said...

percaya la Zie.. setahun juga tu rasanya tak dapat nak pakai heels sebab nak dukung ank takkan nak pakai heels kan.. mula2 masa habis pantang tu, saya yakin jer dapat pakai heels tapi memang takkan dapat punya... terpaksala pakai flat shoes jer... :)
sekarang umur Haiqal 1 tahun baru la dapat pakai heels dah...

Amieynna said...

jaga diri n baby..
=)

Ibu Dhia said...

yan sampai skrg pun x pakai heels, skrg ni mmg lah sebab pregnant anak kedua.. tp lepas berpantang pun mmg x larat dah tumit ni nak menampung berat badan sambil mendukung anak.. lebih selesa pakai flat shoes je..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

A'ah setuju sesangat ngan Riena Haiqal.YM pun same, almost setahun tgglkn Heels, bila nak pakai balik, gagahkan kemain lagi,tapi kaki mmg sangat tak selesa.Dengan nak mengendong si Yayan lagi, haihh..at the end, wedges gak la pilihan YM.still tinggi sket, but balance.Balance tuh penting bila nak handle bebudak lasak cam Yayan nieh.hehe

Ardini Humaira said...

yunk!


aku kenal kasut tu... ur bday gift from me kan kan kan.. rindunye aku nyer kaleritam. tapi kat kelantan. mai miri satu heels pn aku tak bawak. sobss :'( tinggal kat umah mak aku sbb kira kg kan bawak barang naik flight... after balik berpantang nanti aku nak angkut sume heels aku haha

Myra Jay said...

Sekejap je tu, sabar k..heheee