Status Facebook Tiz Zaqyah Buat Remy Ishak





Siapa yg tak tahu kes Remy Ishak dan Tiz Zaqyah ni, uols boleh refer kat previous entry zie dgn click SINI :) Kan dlm entry tu Remy dok ngadu kat laman sosial (Twitter) yg Tiz layan dia mcm sampah bila dia di masukkan ke hosiptal...

...rupanya Tiz Zaqyah pun ada berbalas ayat di laman sosial gak. Tiz plak meluahkan perasaan di Facebook mengatakan...











Haaa...kan dah. Kantoi mkn ubat penenang...hehe. Apa lah masalah Remy tu sampai telan ubat penenang bagai ni. Takkan ler bermasalah dgn kekasih sampai perlu telan ubat penenang bagai...haishhh.

Pape pun, status FB tu dah pun Tiz deletekan. sumber dari BeautifulNara








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

10 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

oh kisahnya...sume urg ade masalah tersendiri kan pn.zie!!!!

Dila Abdullah said...

remy ishak tu yang gedik... demam pon nak bgtau kat public.. cam pempuan.. kan da kena sekali serangan dr Tiz..

nanakimie said...

adeh..macam2....huhu...hope diorang dapat berdamai secara baik...

Riena Haiqal said...

adushhh.. apa sebenarnya masalah dia ni ha.. tak per la.. doakan yang terbaik jer utk hubungan mereka..

Misz Mieza said...

Macam2la artis ni..

nadia arrumaisha said...

macam2 depa neh....huhuhu

Ardini Humaira said...

remy... remy... *geleng kepala*

[sutera kasih] said...

isk3...mcm budak2 huhu

Sharidawati Shahrudin said...

semoga hubungan mereka kembali baik spt dulu :)

ima althafunnisa' said...

siapa yg salahkan remy tu buat lawak eh.?? remy ishak tu bukan manusia ke..?? twitter dia tak boleh share apa2 ke.. dia pown manusia gak.. nak ngadu kat orang gak.. dan dia nak dapat perhatian dari awek dia. so, biarlah dia. tolong rasa malu bila duk sibuk jaga tepi kain orang. macam lah korang tak pernah gaduh ngan bf.. tak pernah luah apa2 kat fb, twitter. *karut*
p/s : bukan peminat remy, just anti ngan orang yg anggap artis nih macam bukan manusia. kena semua nampak perfect. adoii.!