Still Menunggu... Hemprhhh.



Still tunggu my wedding photos soft copy dari my wedding photographers. Tak sabar sey nak tggu kesemua photos semasa majlis bersejarah zie n husband tu. Tp itu lah...still lg menunggu sampai sekarang...hemprhhh :(

Dapat je nanti soft copy tu, zie nk buat another more storybook custom album, 2 or 3 sticky album cover dan juga big wedding photo frame ^_- tak sabar lah








Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?
y

6 comments:

sweethOneY said...

Memang dapat lambat ke camne yang?? Aku dulu pas 1-2 bulan kahwin terus dapat semua tu. Photographer bagi album dengan CD softcopy sekali..

Zie Madini said...

SWEETHONEY
-- tu ar. sepatutnya hantar album pe suma bagai complete sekali dgn CD soft copy. tp itu lah..dorg kata lom burn lg. janji esok atau lusa baru pass. so zie pun, ok la...takpe. tp now dh lebih dari lusa dh.

dh nak seminggu dah rasanya. SMS tak di reply, inbox di FB pun tak di reply. a bit kecewa la.

maybe dorg busy. aku nk beranggapan baik je la

Riena Haiqal said...

lamanya yer. tak per la sabar jer la zie... kandungan Zie pun dah besar tapi still tak dapat2 lagi yer.. heran juga...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Maybe diorang busy, tapi takleh la camtu kan?Dah janji ngan customers, takleh maen biar je org menunggu gitu...tak gitu Zie...sabar la ye, yunk...nanti ada la tue..:)

nur anis said...

lambat juga ye dapat..takeplahh..sabar menunggu...:)

Masz Sidek said...

lamak nya juak...