Suka Dengan Barangan CUTE W/pun Tak Pakai :P



Seee...cute tak uols? Zie beli dari manager zie. RM3 jer...hehehe. Sayang ar takde kaler merah. Tp yg hijau ni pun comel gak kan? Hehe. Zie ni ada berperangai sikit taw. PANTANG tgk benda alah comel²...kompom akan beli.

...walapun benda tu tak akan di pakai². Di jadikan koleksi je..hehehe.





It's a hand fan actually ea uols :) Kelihatan pelayang kipas tu macam tak berapa kuat je anginnya nnti....hehe. Kali ni, maybe akan di gunakan kot benda lah comel ni. Pakai time gi kenduri² umah org.

...leh sambil duduk², panas...leh guna hand fan ni :P Tp kan best kalau ada warna merah...huhu








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

13 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

comeeell..wah nih kalo zie pegi jonker walk, melaka..blh rambang mata nih..sebab kat sana semua brg yg dijual adalah cute2 yang hand made..

regards,
Unsmiley

Herma Julianny said...

wah, murahnya...
setakat tok kmk nangga di kdai,
RM6.90 harganya tau...
Huhu...

Riena Haiqal said...

mak ai.. comelnya.. murah lagi tu... :) Kalau Haiqal nampak bnda macam ni memang habis dia kerjakan..

Pn. Sheila@CC said...

hehe... cute n murah... :-)

alinac lover said...

comel lah

nanakimie said...

aah,kalo merah lagi comel:)

Ardini Humaira said...

sama la tebiat aku suka yang cecomel.. gunanye idok. hehe beli ajo

Misz Mieza said...

MM dulu ade gak benda nih.. Tapi tahan sekejap jer.. Almaklumlah, I ni ganaz.. Huhu..

Dila Abdullah said...

sama la kita... suka benda2 yang pelik, nice n comel... tapi tak pakai pon.. saja suka wat koleksi...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

comelnyer, Zie!YM pun suka tgk...:)

Herma Julianny said...

Cney ktk, x update blog?
Dah beranak ka??

norhaizan said...

aha comeyyyy...ingatan botol air tadi..hikhik

Myra Jay said...

Memang comel, hijau striking pun cantik gak :D