Tak Lama Lagi, Dia Akan Gendong Baby Sendiri ^_^




ADS: Dapatkan Samsung
Galaxy Mini 2 only at
RM599! More info, click SINI





Hehehe...tersengih plak zie bila tgk gambar lama time husband gendong anak buah dia. Dlm fikiran...dah imagin dah yg dia gendong tu anak weols sendiri dlm masa 2 bulan akan dtg karang...hehehe.

..nampak cam "muda" je. Kang org ingat gendong adik instead of anak sendiri kang nnti..HAHA. Syg! Please muka tu mature sikit boleh tak?...lalala :P







Pssttt...2 bulan yg akan dtg, turn zie plak yg akan pakai baju pink n baring atas katil tu. Dan turn org plak yg ziarah zie, kan kan? Hehehe...really looking forward for it :) Tak lama lg weols laki bini akan stepping our foot ke dunia parenting :)

...eeee bestnyaaaaa. satu cabaran yg beso tue...erksss, gluppp **telan lior**








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

12 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

take care mak buyung yee..

Masz Sidek said...

sik saba jak rupa ktk dgn hubby ktk nak pegang baby dirik pun...
sik lamak gik...

Qaseh Suhaida said...

bersedialah ke alam ibu bapa yg banyak suka dan duka.

nur anis said...

semoga baby sihat-sihat saje..:)

Mr feckry said...

insyaallah gua bula ramdhan nanti

Riena Haiqal said...

memang best sangt2 kalau dah jadi ibu ni.. setiap kali tengok anak sendiri, tenang jer rasa jiwa.. :)
hahahahaha.. nanti dillah dah ada anak sendiri takkan ada wajah2 muda dan kanak2 lagi dah.. automatic dah jadi wajah2 kebapaan.. :) macam husband saya juga.. :) sekarang dah jadi bapa dah tau dah tanggungjawab dia dan dah takder dah muka2 comel2 dia.. dah turun ke anak dah.. :)

nanakimie said...

hee...xlama da tu...:)

Herma Julianny said...

aoklah...
muka laki ktk mcm muka budak jak.....=D

AmirFX said...

Sik lamak gik ya.. Nang nampak benar muka Dillah muda.. haha..

eVa said...

xlamak gik eyh.. xsabar mok ngga baby ktk denggggggggg!! hehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Mmg excited kan nak jadi parents.Besar tuh cabarnnya dear.Semoga menjadi parents yang terbaik, amin..:)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Mst seronok kan perasaan tuh..semoga semuanya berjalan lancar yer..

regards,
Sofia