Tempahan Watermark Di Tutup Untuk Seketika :)



Ada pengumuman ni uols. Mulai hari ni, tempahan utk watermark design...zie tutupkan utk sementara waktu ea. Zie kena siapkan tempahan yg byk tertunggak. Zie pun tak sangka setiap hari akan ada tempahan baru. So mmg tak menang tgn zie nak rebut² design...hehe.

...bila dah siap kesemua tempahan yg still tertunggak tu, baru zie open balik tempahan ek :) Thank you di atas support uols. Terharu bila ramai yg suruh buatkan dan menyukai hasil kerja zie ^_^

Pape pun, tempah watermark CLOSED mulai hari ini.








Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

5 comments:

Riena Haiqal said...

ok... noted..
walaupun baru jer nak rancang nak order tapi takper la.. :)
nanti kalau dah open balik baru la nak order.. :)

Misz Mieza said...

Rezeki anak.. =)

♛ Dea Arematt ♛ said...

wahh..best eyh mun kretif,.. sis, ajar mek lok, ingin jwk mk berbisnes gya.. mek suka design2 tok, tp xpnde makey photoshop glak..:)

Zie Madini said...

DEA
-- babe, try tak blajar dari tutorial di youtube. coz mek belajar dari cya juak. mek dolok zero in PS aie..hehehe

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wah Zie...sampai tutup order, ni sudah bagus nie...rezeki Baby tue...syukur alhamdulillah...:)