Tiz Zaqyah Layan Remy Ishak Macam Sampah???


** Sumber dari RotiKaya**




Aiyoyoyoyo...apa sudah jd dgn pasangan bahagia ni. Dulu dengar desas desus mengatakan dorg putus bagai. Skrg up plak gosip ttg layanan mcm sampah bagai pulak...haishhh. Menurut sumber, Remy Ishak telah di masukkan ke hospital gara² demam panas.

...so Remy Ishak pi ler gtaw kat Tiz Zaqyah utk kata² semangat. Alih² response yg di beri mengecewakan...

















Huhu...sabar je lah remy oiii. Adat berkasih ler tu. Yg kau pi tweet secara public tu awat. kan dah marah si Tiz Zaqyah tu. Kalau zie pun...hehe. Mana lah taw kot² dia mmg betul² letih ke apa...

...tp itu lah, hal² kekecewaan gini tak sepatutnya di gantung di laman sosial. Boleh menjejas relationship taw. Pendapat zie je la :)









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
IMA COLLECTION
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

13 comments:

Siti Asiah said...

Asiah pun sokong Zie...:)

atty's said...

yg remy pun kisah peribadi nak tweet2 buat pe..marah ler tiz

mrs kayrul said...

tau la ada twitter so jgn la tweet benda yg boleh gf angin...

Riena Haiqal said...

betul tu.. kalau masalah macam ni tak perlu la nak post kat laman2 sosial macam ni.. cuba berbincang berdua jer.. ish ish ish..

My Life's Journey said...

kmk rasa kan yunk .. remy ya c dapat percaya .. entah2 tiz dah cakap baik2 ..cuma nya mau lebih perhatian ..ya nya tunjukkan rasa marah kat tweet ..

mcm dolok ..nya pukul gereknya sampe lebam2 lok .. sah la nya tok ganas .. errr

Saya Disini said...

mcm2 hal

nur anis said...

x pasal-pasal kecoh satu dunia..

Zura said...

bkn susah skrg nie...sume publish kat wall..dh mcm trend je..

Herma Julianny said...

Yup..
setuju...
benda camya pun mauk disebar..
pelik...

Dila Abdullah said...

bkn merosakkan hubungan je... 2-2 anak seni... ayat macam nak menjatuhkan karier aweks dia je... argh, sekarang aper2 hubungan pon leh jadi... gan adik2 beradik pon leh nak saman menyaman, ni kan pulak baru couple...

Misz Mieza said...

Betul tu Zie.. Kalau MM pon boleh marah if hal2 personal ditayang dalam laman sosial cani.

Zaiya said...

Putus d twitter... hahaha
artis xmatang..

Ardini Humaira said...

kelakar artis skang asik tuwit je kejenye sampai semua orang tahu ;p