Try Maskara Jenama ZA Plak



Zie kalau tang maskara, mmg selalu tukar². kejap guna maybelline, kejap guna l'oreal. Depends dgn brand mana yg ada half price sales...miahahahahaha. But kali ni, kedua² brand tu takde half price sales arr. Kedekut ni taw...kehkehkeh.

...since hanya brand ZA ni je yg ada sales half price. Rembat je la...janji waterproof ^_^ So komen zie utk product ni, ok la :) Cuma if kau sapu byk² utk tebalkan...still lg tak tebal²...huhu.

Tp zie puji tang waterproof tu, if kau berpeluh ke apa, mmg tak comot mata. dah senang di cuci gak ^_-








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

13 comments:

norhaizan said...

i lebih suka mascara maybeline..sebab blh sapu tebal tebal kan..

lamanya tak komen kat sini..rindu..

kalau time mengandung suka mekap suka melawa ni mesti gegurl kan dlm perot? btol x??

Riena Haiqal said...

saya still pakai in2it... setia sampai bila2.. hehehehehe.. ;)

Zie Madini said...

NORHAIZAN
-- Hehehe...tettttt!!! salah :D doctor kata baby boy la yg zie kandungkan ni :P Zie ni jgn di hairankan...mmg dari still anak dara dulu sampai skrg zie suka bermakeup.

mmg tak leh kuar rumah tanpa make-up taw. muka plastik maaa...tak natural beauty. HAHA :D

Miss Sapera said...

best..seyes best..dah pakai lama mascara nih..

Misz Mieza said...

Hehe.. MM mascara memang jarang pakai.. Yang duk ado tu pun tak abis2.. Dah kering dah pun.. kuikuikui.. Tapi klu gi watson or guardian tu memang port wajib jenguk bahagian kosmetik nilah.. Hahaha.. For this time being MM serasi dengan IN2IT nyer produk..

mrs kayrul said...

Suka tengok org pakai maskara..cantik jer

kalau kayrul pakai, kompem asyik gatal jer mata...sikit2 gosok mata..last2 maskara ntah ke mana..hehehe

nur anis said...

saya setia pada avon..:)

Saya Disini said...

wah..cntik la nnti

Herma Julianny said...

kmk pkei maskara silkygirl je...
bukan apa, murah~
tp ok juak la...=D

Puteri Panda said...

setuju dgn kak zie. sapu2 byk kali x juga tebal. 2nd time try sapu byk kali ke arah atas, boleh la nampak melentik dan panjang sikit (tanpa guna pengepit) tapi still x best sebab kena ulang banyak kali. klu nak kuar, saya x guna pun ZA cutie tu. just try 2x d rumah je sebab nak tengok hasilnya dulu. apa2 pun, maybelline juga yg best. hehe..:)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM pun mcm Zie juga, tukar2 based on sale, huhu...tapi, bila dh try semua, rasanya Maybelline la ttp terbaik!

My Life's Journey said...

wahhhhhhhh ni la yang umi suke tentang zie ni ..walaupun dah jadi mak buyung ..tetap berstail ..

kmk tok dah jadi pemalas da yunk .. lelah rasa mau tacap muka tok .. tabik spring kmk gan ktk yunk ..muahhh

Ardini Humaira said...

lama dah aku tak bermascara... sobss... rindu nak mekap...