Upload Sudah Dalam Blog ^_^ Pi Terjah Cepat :D



Huhuhu...cam outdated ler plak tayang gambar majlis akad nikah yg berlangsung last year :( Nak buat camne kan...kesemua soft copy dan albums kawen baruuuuuu je zie dpt last week...huhu.

...so zie update sbg kenangan dlm blog zie yg lg satu :) So terjah sana ek...









CLICK SINI Utk
ke blog Hari Bahagia
Zie & Dillah








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
SARI ANN NAJWA
-- Click SINI :)
Utk membeli kain sari utk di buat
baju kurung etc :) Dgn harga yg sgt
berbaloi dgn kualitinya ^_- Jom
Shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

Uchi kay-f @hmad said...

rase mcm xcaye je pn.zie dh kawen...bhahahaha....opss

Zie Madini said...

KF
-- hehe..yela, baca blog zie time zie still lg lom kawen. Now dah nak jd emak org dlm masa 3 bulan from now...huhuhu

what a life kan. cepat je masa berlalu :) KF bila lg ea? :D

fiQRa said...

harus lah terjah.. sweet sangat2 ;)

Misz Mieza said...

Terjah! Yeay! ^_^

Myra Jay said...

Lambat jugak ye dapatnya...

Herma Julianny said...

Dah terjah!
Rasa terharu ada,
rasa nervous pun ada.
haha...
mcm la kmk mok kawen kan??=D
Semoga ktk dgn suami ktk berbahagia selama-lamanya bersama anak2 tersayang..=))

mMoOnN aAlLeEaA said...

kacak-kacak gambar kitak

Riena Haiqal said...

lawa2 la... tak per ar, still terasa juga pengantin baru tu kan.. hehehehehe.. :)

My Life's Journey said...

wahhhh dah kmk diat ..cantik ktk yunk .. i like ..muahhhh

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wah...comelnyer Zie..:) Tak lama lagi jadi Mama...:)

zh-ena said...

jom terjah :D