Watermark Untuk Kedai Lynzz




Customer: Kedai Lynzz
Design Fee: RM5 utk 2 watermark
Website: -NIL-


Task: Bertemakan warna pelangi. Means ada 7 warna ler jawapnya. Nak design yg simple je dan tak terlampau semak

Firstly zie buatkan Design 1 dan Design FOC (supposed to be design 2) tu. but then dia reject yg design FOC tu dan nak background dan email sebijik cam dlm Design 1. So Zie amend ikut yg dia nak.

...di sebabkan tak nak membazir, so zie bagi je design supposed to be Design 2 tu as a FOC watermark je. Mana taw kot² nanti² dia nk tukar² pakai...hehe. Terima Kasih sudi menempah :)










-- Design 1 --




-- Design 2 --




-- FOC (rejected) --




-- Sample watermark dalam gambar --






** Utk Menempah Watermark:
Email: princessredbloodsnow@gmail.com
Email Subject: Tempahan Watermark
Design Fee: RM5 for 2 watermarks

Sila nyatakan:
- warna tema
- URL Blog or FB page
- If bergambar, sertakan gambar
- Nama di Kehendaki; eg. "Mrs. Zie"


Cara Pembayaran:
** Melalui bank transfer either ke Maybank2u or Cimb Clicks
** Sekiranya takde Maybank2U/Cimb Clicks, pastikan tempahan
bernilai RM10 ke atas if guna ATM cash deposit. Sbb ATM cash
deposit tak terima RM5. Hanya RM10 ke atas je.









Redbloodsnow Copyright©

3 comments:

[sutera kasih] said...

cantiknya watermark :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

makin hari makin terer ni zie...:)

Riena Haiqal said...

terbaikkk dan comel.. :)