Yay!!! Its JUMAAT! Weekend Ni Suami Balik ^_-



Salam dan Pagi pembaca² blog Zie Madini's Territory :) Pssttt...senyum sampai ke telinga kan si tembam mak buyung dlm gambar tu kan kan? Hehe. Its becoz, hari ni dh jumaat...esok sabtu, then lusa Ahad. Ahad, HUSBAND BALIK KUCHING! Haaaaa...itulah penyebabnya senyum sampai ke telinga tu.

...dok hari² org menghitung hari taw. Pity aku :( hehe. Sebulan cam setahun je rasa...cewahhh :P







Bila sampai opis, keja setiap hari gnie lah uols. Menimbun...uwaaa! Kaki tangan administration hanya 2 org je (Zie dan manager), mana taknya menimbun paperwork zie. Tp takpe, starting Isnin depan...penolong zie hado sudah. Yipiieee!!!

...dia akan tolong zie buat my paperworks, yayyy! HAPPY sesgt :) At least berkurangan ler sikit kan. Tp dia tlg kejap jer uols. Bila zie dh kerja balik lepas bersalin nnti, dia akan di serap masuk ke bahagian marketing...huhu.

Takpe, bos bagi gaji beso mmg utk kerja menimbun kan, uols? Baru takde istilah makan gaji buta. lagi berkat gaji...hikss :)








Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

Riena Haiqal said...

senyum sampai telinga yer Zie encik kesayangan dah nak balik ne.. heheheheheh
kalau dah gaji besor memang begitulah lumrahnya mesti kerja menimbun gak... :)

Saya Disini said...

wah..senyum 3 4 hari la ni ye

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

mau tak seronok nak jumpa suami..sofia faham sangat apa yang dirasai oleh zie.. :)

eah, sofia perasankan, zie pregnant, badan je naik..shape muka maintain je..bestla camtu..nih sofia tlebih tido ke tlebh mkn, muke cpt je nk tembam.. :(

regards,
Unsmiley

nur anis said...

nampak kegembiraan tu...hihi

Zie Madini said...

SOFIA
--- tu arr sofia. shape muka zie mmg maintain je gnie. tak tembam². tp actually ada berisi sikit je la muka ni. tak still look normal.

bdn je menaik...haha

Chekgu Azrine said...

tentu seronok sangat nak tggu suami sampai ek..

Masmira Masri said...

wahhh.syoknyer suami dye nk balik...cantik ibu mengandung nih berseri2 u olsss


do visit n follow mine ok
http://myaleo.blogspot.com/2012/06/perutusan-raja-sehari-mya-leo.html

Rann said...

Huuuu suker nye diaa .. hehek ~

"honey..i'm home!" muehehe >_<

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Nampak nur kebahagiaan tu kat muka Zie, :)wahhh, banyakkneyr paperworks..sian Zie...

myravea said...

Hihi. bahagianya alam perkahwinan :D

Hope sis happy2 selalu.

Misz Mieza said...

Gaji besor! Keje pon harusler besor gak.. Haks! Pssst, adjust MM sorang masuk sana leh? Hiks! ^_^