Yayyy! Dapat Sudah Wedding Soft Copy CD :)



Mood kembali happy bila wedding soft copy utk perkhawinan zie tahun lepas (11.11.11) telah pun di tangan sudah :) Baruuu je bising semalam....terus hand over. Kalau tahu, awal² dah bising leh tak yah tunggu lama...hehehe :P

...loved the CD cover ^_- nice...sama cam sticky album nyer cover





ada 2 CD kesemuanya :) Unlimited photos...kesemua gambar ada 1,000 plus. Perghhh..juling mata tgk...hehehe.





Terus gagah koooo asing²kan gambar ke folder² agenda majlis. Baru senang nak tgk. Pastu nk burn ke another CD utk di lanting kat my personal graphic designer, chu (love her graphic greation taw uols. mmg superb!) utk dia buatkan another more Custom Album dan Sticky Album cover :)

...utk tang Sticky Album cover tu, zie nk another more 3 albums utk majlis Akad Nikah, Sanding belah Suami dan Sanding belah Zie :) Gitu lah perancangannya...hehe.










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
THE SHOPPAHOLIC SHOP
-- Click SINI :)
Tempat menjual perfumes, jam,
baju etc dgn harga yg sgt
affordable :) Jom shopping!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright?

7 comments:

nur anis said...

perghh..1000 gambar..banyak tu..tapi lagi senang nak pilih yang terbaik..:)

Riena Haiqal said...

baru jer semalam Zie bising2 kan dah dapat... kalau dulu lagi Zie bising memang dah dapat awal dah kan.. hehehehehehe..
perghhh banyak tu sampai 1000++ gambar.. :)

ucupiza said...

wah banyaknye sis..nak tengok jugak...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Wahhh, banyaknyer gambar Zie!:)

My Life's Journey said...

alhamdulilah .. dah dapat pun kitak .. mesti best tok .. berapa kos molah album gan chu yunk?

mrs kayrul said...

banyak tue..rajin betul photographer zie ambik sampai byk macam tue..hebat

Zura said...

br dapat..lamanye zie tunggu..