33 Weeks Pregnant... Ada Stretch Marks Sudah :(




33 weeks pergnant bersamaan 8 bulan pregnant sudah :) So ginie ler rupa anak zie kat dalam tu..hehe. Pergerakkan dia pun semakin kuat koo uols. Setiap kali dia gerak, zie akan rasa sakit and nyilu²...huhu.

...oh ye, perut zie dh mula ada stretch marks arr uols :( Byk plak tu...uwaaaa! Takpe²...after bersalin nnti. Guna Bio Oil utk hilangkan stretch marks tu. Hikss ^_-








Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

16 comments:

LanaBusyBee said...

tahniah zie ^^..semua tu pengalaman yg indah2 belaka kan ^^...alaaa tak yah risau dengan strecth mark segala, adik lana ada amal makan sesuatu, Alhamdulillah strech mark dia dah berkurang ^^

:: Riri-Fatieha ::~ said...

tak sabar nak tngu baby keluar. mesti shomel mcm mummy dia...

Jaa said...

salam zie, kita sama weeks la.. kl x salah, bio oil tu kena sapu awal2... saya pun dh mula ada sikit2...

yunZatie said...

ngeh2..best x pregnant? cam tkot je

Aeen said...

kite pun da start ade dah stretch mark...huhuh...

Herma Julianny said...

x hal,
lepas melahirkan anak kelak muka jadi lebih cantik berseri..
lebih2 lagi dgn kehadiran beby comel..
hik hik..

Riena Haiqal said...

dulu saya takder stretch mark.. ada rasa gatal2 dan banyak orang nasihat jangan garu...

Mimie Kamisah Wahed said...

Zie, ktk dah leh start sapu bio-oil ya time tok.. then, mun nya gatal, boh garuk.. ya pesan mak kmk ngan kmk koh.. hehehhehe.. :)

Wahidah said...

tk perla zie..nanti guna bio oil kay..salam ramadhan zie..thn ne dpt puasa penuh la yea.:)

Mrs. Adnan said...

zie, dah bole startsapu bio oilkat stretch mark tu..jangan tunggu after bersalin, nnt lagi teruk.

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

dun worry zie, bila nmpk muka si comel tuh, dah tk kesah dah stretch marks tu taw!:-)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Dont worry tuh semua kenangan kan..xpe..zmn skg mcm2 ade..blh je gune utk hilgkannya..yg pentg zie n baby sihat sentiasa.. :)

regards,
Unsmiley

Ena said...

salam Zie..

galau gatal jangan garu guna tangan.. guna sikat rambut.. Bio oil tu sapu selalu.. jgn tunggu after birth, nanti susah nak hilang..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

zie...mulakan dari sekarang zie pakai bio oil tu coz nanti bile dah bersalin lagi mudah nak hilang...tak laaa lama sgt atau nati jadi hitam kat perut....ni berdasarkan pengalaman yanty laa...

zh-ena said...

tanda menjadi seorng ibu

~H @ N i ~ said...

Dah lama tak singgah sini.. Zie makin cantik sejak preggy lah..

Tak sabar nk tunggu baby zie, mesti cute, cumel mcm omak nya..
Eh b4 bersalin lagi stretch mark dah muncul eh.. ingat after deliver nnti baru ado. Anyway just sharing my customer yg after bersalin pakai premium beautiful alhamdulillah hilang and Rahim,luka cepat sembuh.
mungkin zie boleh try jugak ;)