Anak Buah Baru ^_^ Congrats Abg Agus dan Kak Lin :)



Haaa...haaa, dah mula shopping utk barangan baby ke nih ek??? Jawapnya...TETTT! Belum lg arr. Hehehe. Ni actually tgh cari hamper or gift set buat anak abg my husband sempena kelahiran thier new baby :)





Rambang mata ler plak tgk gift set ni. Nak rembat yg hamper ini ker...or yg dlm box² tu ek? So zie and husband pilih yg ini













Hehe...rembat hamper je la. Banyak lg barang ^_^ Tp sygnya tak warna pink. So rembat aje la warna purple :D







Inilah dia anak buah baru husband dan juga Zie :) Dpt baby girl koo dorg uols. Spt yg dorg harapkan ^_^ Congrats :) Pssttt...tak lama lg turn zie plak yg dpt newborn. Hikhikhik...tak sabarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan
melihat fungsi2 Pen Digital al-Quran.
Miliki pen ini utk memudahkan anda
menghafal dan belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Riena Haiqal said...

alololo comelnya.. selamat datang ke dunia sayang.. semoga menjadi anak yang solehah buat ibubapa.. :)

My Life's Journey said...

Comelnya baby ni ..... wahhh dear, cen ktk tga jenama kiko ya ..lamak dah ctga yunk ..(^_^)

Saya Disini said...

comeinye

Misz Mieza said...

Comelnya.. Anak buah dah selalu pegang.. Teringin sangat nak pegang baby sendiri pulak.. Huhu, bilakah tiba detik itu?

Mohammad Fanirifanto said...

Singgah di sini Zie .. Salam kenal. Saya blogger Indonesia. Selamat Berbahagia atas lahirnya baby ..
Blog ini bagus ... cuma agak berat loading nya ...

Salam ..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

schomelnyerr...Zie tak start beli barang baby lagi ke?Dah kene start beli dah dear, especially barang2 basic, like Newborn Diaper, towels, napkins and baju2.Jgn beli baju Newborn byk sgt eh, baby cpt besar.Kang pakai kejap je, dah takleh pakai dah.Better beli yang 0-3months.:)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

comel! lebatnye rambut dieeee...geram..hehe

regards,
Unsmiley

Ardini Humaira said...

tahniah to them :)