Bazaar Ramadan di Satok, Kuching... Sesak Dengan Manusia





Seee...penuh dgn manusia, kan? Siap berlanggar tetek koooooo uolsss...haha :P Mmg sesak nafas zie berada di dlm ramai nih. Zie gunakan husband sebagai perisai utk perut tak kena langgar dek org...hehe.

...coz kena sekali, dorg tak sengaja ar. sakit giler. tu yg terus gunakan husband sebagai perisai...HOHO :D







Zie rembat ni :) Actually byk makanan yg zie n husband rembat. Cuma bila sampai kat rumah...malas plak nk snap²....hiksss









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
EPYHRA
-- Click SINI :)
sekiranya uols ingin membeli
product kecantikkan utk kulit
lebih muda dan berseri :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

10 comments:

Riena Haiqal said...

ramai juga yer... tu sebab saya tak suka g jalan2 kalau ramai orang... nasib baik ada En. Dillah kan, dapat gak jadi perisai sekejap...

nur anis said...

sesaknya kak...saya kat sini pergi bazaar yang kecik je..x sesak..hehe

Masz Sidek said...

kat satok ya kmk belum pergi.... jem gilak kat sia... kat matang ngan sukma kmk dah pergi... ya pun rami juak org...

piko pink said...

ramai nye org..msk kt umh je la..hehe

Aleyn said...

Akak tiap ari masak...so far blum terjah lg bazaar...hehehhe...jimat weiii

Zarena Heeney said...

mcm pasar kat sini jgk la
mmg sesak dgn lautan manusia

Misz Mieza said...

Hehe.. MM skang dah tak berapa gemar ke bazaar Ramadhan.. Sesak, sakit kepala.. Pastu runsing.. Kekekek.. Kat Ipoh bazaar dia tak berapa best ar.. Dulu masa duk gombak, abis bazaar kitorang redah.. Semua menggembirakan hati, tekak, dan perut..terutama bazaar Ramadhan Taman Melawati.. Terbaekkkk!!!

Ni, dah de kat KL.. Sok dah pakat hubby nak gi usha bazaar kat sentul & Taman Melawati.. Kekekeke..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Sofia memang tak leh tahan sesak ngn org..sama arr bazar kat putrajaya nih..melainkan btl2 terpaksa baru sofia pegi..serious pening jadinya sampai tak tau nak beli ape sbb ramai sgt org

regards,
Unsmiley

Chenal said...

blom ada masa singgah bazaar satok..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

kata mana2 pun, bazaar mmg sesak kan?adehh...org membeli mcm tak hengatt doniaaa...hehehe