Benci Bila Setiap Kali Hantar Suami Ke Bus Terminal :(



Semlm...beratttt je rasa hati nk hantarkan husband ke bus terminal ni taw. Kalau boleh, tak nak kasi dia balik sri aman lg. Tak nak lg berjauhan dari dia time dah sarat cam gnie...tp apa leh buat kan, Kerja...hemrphhh.

...zie mcm dh putus asa je dgn permohonan transfer husband ke kuching ni :( Hemprhhh...mls pikir la. Mudah-mudahada rezeki.






**Pic time tgh tgk bola masa
kandungan 5 bulan...hehehe**




Sayanggggg sesgt kat my husband, si Abdillah ni taw :D Bersyukur sesgt zie dpt suami cam dia. Baik pun baik, jenis yg tak demanding part masakkan :D Sering tolong zie kat dapur gak. Mudahan-mudahan dillah kekal begini utk selama-lamanya. Aminnn yarabbal alamin...

...jarak jauh ni bagi zie menguatkan lagi cinta zie pd dia. Rindu di hati sentiasa ada setiap saat. Dan tak lama lagi...lambang cinta weols akan lahir, Alhamdulillah :)

Semoga kebahagiaan ini kekal sampai akhirat...Amin.










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini Copyright©

12 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Sofia doakan korang kekal bahagia hingga ke akhir hayat..bukn senang kita nak dapat org yg betul2 blh terima kita seadanya dan sgt penyayang dan bertanggungjwb...sofia fhm sgt rs berjauhan dgn suami nih..mmg perit..tp kite tpkse hadapi jgk kan..sofia doakan jgk sgla urusan korg dipermudahkan..terutama psl dilla punya transfer tuh..

regards,
Unsmiley

asha said...

assalamualaikum..
sabar o zie.kmk fhm apa yg kmk rasa,cm ya juak lah yg kmk rasa bila antar MRSB kat airport.sik malu lagik mun nak nangis kat airport sia.
kmk pon dah malas nak harap transfer MRSB..:(..

yup setuju gilak2..yg PJJ tok lah eratkan kasih, syg dan cinta kita:)..

Cik Anis said...

insyaallah mudah2an rezeki baby nanti suami K. Zie dapat tukar :)

~AmyLiana86~ said...

tula..sedih kalau duk jauh ni kan..huhu..sabr ye zie..nati de la rezeki dillah tukar sana..

Riena Haiqal said...

sabar jer la Zie... apa2pun perasaan rindu tu memang semakin mekar la kan bila dah berjauhan macam ni. mudah2an ada rezeki utk En. Dillah ditransfer.. Janganla jauh2 kan..
Amin Ya rabbal Alamin..

Saya Disini said...

insyaAllah..nnti ada rezeki dpt la tukar

fyna said...

sabar ye dear.. semoga hubby dear dpt transfer~ ^^;

Akma Azlin said...

Salam.
Sabar banyak2 ye. Dulu I pun mcm tu. siap beranak 1 lg.

Jemput singgah my blog, visit Korea 2012.

s.y.a.r.q said...

Amin. Insyaalah kak Zie. (^_^)

jocelyn lum said...

suami isteri yang bahagia. Isteri lawa jugak:)

cik chinta said...

sm r, benci bila kn hntr dia g epot nk blk smnjg. lm br dpt jupe.

Ardini Humaira said...

tak lama lagi lepas berpantang aku balik semenanjung.. tinggal laki aku.. dari skang dah nanges aku kenangkan tak lama lagi nak tinggal dia :'(