Congrats Dear Niece :)



Ahad lepas, zie, husband, mak dan kak midah ke kenduri kawen anak sulong Pak Ngah (abg kpd arwah ayah) weols. Husband yg jd driver, we ladies...jd mem beso. Ceaa... hehe :P

Pssttt...tak serupa sgt kan muka zie n kak midah kan? Hehe. Weols adik beradik mmg semua tak sama muka taw...hikss






Since ini majlis kenduri kawen kaum kerabat sendiri. Harus koooo weols attend awalllll awalll. Kalau majlis kenduri org lain, dtg time part nk habis je....hahaha. Eh...kantoi :P






Baby ni consider anak buah zie. Coz dia bila dh boleh bercakap nnti, akan panggil zie dgn panggilan Mak Su ^_- hehe. Actually dia adalah cucu Pak ngah :) Ehemmm...ginie gak ler zie nnti kan.

...bila anak dah lahir, kompom akan attend kenduri bawa baby sekali. Huhu








Hijau putih tema perkahwinan dorg. sejukkk mata memandang ^_-






Inilah dia pasangan pengantin baru tu :) Yg lelaki tu adalah anak buah zie (anak kpd kazen zie) Lawa kan bini dia. Sgttt sgtt berkenan dgn selendang dia...ailike!







Bergambar dgn pengantin itu adalah semestinya! hehehe. Pssttt...biru kooo zie n dillah. Weols pun nak gak berwarna tema² bagai weh. hahaha






Pukul 1pm gitu baru weols balik. Kelemauan koooo zie :( Perut plak, terus meragam giler pastuh. ye la...zie skrg ni dh tak tahan nk duduk bersila (tidak menyandar) lama² taw uols. Kena bersandar n kaki kena luruskan...

...baru perut/baby zie tak meragam. Sudahnya sampai rumah, terus terbongkang aku tido. HEHE.




P/S:
Belah petang pastu plak (pukul 2:30pm)
kena gerak gi rumah mak mentua utk
kenduri arwah bapak mentua plak. mmg
pack schedule kenduri zie masa tu...





Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

5 comments:

kinghana said...

kawin, kawin. hehe. jemput singgah ya http://sayakinghana.blogspot.com/2012/07/lelaki-tak-hensem-dapat-perempuan-cun.html :")

~AmyLiana86~ said...

simple tapi lawa pelamin die..mmg comel pengantin..

zh-ena said...

ena dulu mmg tak tahan nak bersila dlm kereta
jd duduk depan luruskan kaki atas dashboard
org lain tgk wat taktahu jea :p

Riena Haiqal said...

eh suka tengok pelamin dia... comel gitu... (^_^)
Tahniah buat pengantin.. bambamnya baby tu... (^_^)

Herma Julianny said...

tahniah, semoga bahagia hga ke anak cucu...
muka ktk dgn kakak ktk ada ckit sama,
dr segi mata..=)