Dah tak Boleh Nak Tangkap "Ular" Lagi Dah Hari Ini ... Huhu



Adoiii...hari ini sooo busy kooo uols. Semalam boleh bersenang lenang and tangkap "ular" sikit. Coz big boss, 2nd boss and manager semua cuti. But today...2nd boss and manager ada di opis...so, kena tunjuk rajin ler jawapnya. HAHA.

...cam ngampu je bunyik tu kan? Lalalalala :P









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

10 comments:

~AmyLiana86~ said...

ingatkan tangkap ular pe td..mengular ek..hehe

Riena Haiqal said...

oh tak leh la nak tangkap ular lebih2 kan.. hahahahahahahaha.. (^_^)

Herma Julianny said...

ngular..
hehehe...
keja rajin2..=p

atty's said...

kerja rajin2..nanti cuti panjang..lak..rindu nak kerja nanti..

L@dyKichiMachiko said...

Xbait mgular aie...

Tihara said...

tk baik ngular..keje kena ikhlas..cheywahh cam bg nasihat je..gurau je zie..take care ey :)

Ardini Humaira said...

aku next week, blur nak buat pengisisan cemana untuk murid2 aku sepanjang ramadhan... weekend ni nak berjemaah dengan asben printkan pengisian sepanjang ramadan untuk student :D

zh-ena said...

kena sbb blh dpt bonus lebih nnti :D

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hehe..bkn ngampu la zie..tp sbb kite hormat bos kite kan..xkan la dpn bos kite nk blogwalking dpn2 die btul x?hehe

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehehe...kelakar la zie, ingatkan ular ape la tadi,ngulorr rupanya...hehhee