Dapat Handmade Brooch dari Rakan Sekerja :)





On monday zie dapat gift dari rakan sekerja yg baru tu, Felice. Dia bagi zie this cute DIY brooch. I repeat..DIY ea. She made it herself. Mmg whoaaa kan. Pandai giler dia buat satu persatu.

...peralatan utk buat DIY ni mmg lengkap. Teringin nak belajar dgn dia buat brooch/jewellery dari metal ni taw.







Keesokkan hari (on selasa)...pakai terus! hehehe. Felice sooo happy bila zie pakai brooch yg dia buat taw. Org bagi...mmg harus kooo ktk pakai, tol tak uols? Mane taw kot kot dia akan bagi lagi....eh! Miahahahahah :D











Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

13 comments:

~AmyLiana86~ said...

cantik..kalau kat kedai dh berapa tu..mahal jgk..

Riena Haiqal said...

cantikla.. tak sangka dia pandai buat sendiri...
mestila dia happy kan bila pemberian dia dihargai.. hehehehe.

cik chinta said...

bkn smeorg ad bakat cmtu. mmg trel la

Rizky adi pranata said...

kunjungi ia:
rizkyadipranata04*blogspot*com
and
ceritaanakingusan*blogspot*com
jangan lupa follow ntar saya folback... [ganti * dengan (dot .)]

Misz Mieza said...

Kreatifnya! Lawa lak tu.. Mintak satu! Kekekeke.. Tetibe plak.. ;p

SyUhAdA said...

cntiknya..pndai felice wat..

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik la, pandai dia bt akak.. seswai plak dengan akak pkai.. sweet je ♥.. hehehe

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Cantiklah die buat..hebatnyaaa..nanti kalau zie dah belajar dengan die boleh buat tutorial kat sini ek..

regards,
Unsmiley

nur anis said...

hebatnya dia buat sendiri..kagum..=)

mrs kayrul said...

hebatnya felice...muda2 dah kreatif giler

nana kamarul said...

Eh! DIY ke nih?! Cantik gila. Macam yang jual kat kedai. But of course nicer and ada lebih kasih sayang sikit :D

Zarena Heeney said...

klu beli mesti mahal kan

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

DIY, bestnyaaa...YM pun suka DIY.:)