Dapat Souvenir Dari Kuala Lumpur :)



Yayyy! Semalam Abg Su baru balik dari Kuala Lumpur. Dari Abg Su, dia bagi Zie burger King dan Gardenia Butterscotch :) Meanwhile tunang dia (Chu Majorflava) plak, give me this :) Hehe. Baru td pagi Abg Su teringat nk pass kat Zie ^_^

...Nak taw apa dlm red plastic tu??? Sure lah uols kepochi nak taw, kan? Hehehe...











Tadaaa!!! Dpt ini :) Brooches! I loveee brooches taw noks ^_^ Hiksss...dan dan lagi yg bow ribbon brooch tu. Ailikeee!





Pakai terus! hehehe. Bow Ribbon ni zie jadikan shawl accessory dan pinkan kat paras telinga mcm biasa zie selalu pakaikan ribbon brooch tu. Baru le shawl tu nampak comel...aharksss!

...Thanks Chu for this souvenir ^_- winkss










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

7 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wahhhh...dapat sevenir lagi..yay!tambah collection zie lagi...:)

Riena Haiqal said...

wah cntik nya brooch tu..

~AmyLiana86~ said...

bestnyer zie.. =)

rafflesia said...

wahhh cantiknya brooch tu kak zie.. :) ribbon tu memang comel kalau kak zie pakai. nanti kak zie pakai cepat2 upload tau? nak tengok.. hihihi

kak zie baby dah bape bulan? xsabar lak syieda :)

zh-ena said...

cantik

Herma Julianny said...

anak patung yg comel ya, souvenir juak ka??

Ardini Humaira said...

bertuah ko dapat bakal kakak yang baek :D