Fuhhh... Nasib Baik Tak Kena Saman


**Photo sumber google**



Hehe...pinjam gamba kejap ek abg polis :P Semalam kan uols, time zie tgh drive balik keja, mmg dah jd kebiasaan sambil drive...sambil SMS dgn husband. But semlm, camne entah zie boleh tak perasan ada abg polis riding sebelah zie.

...bila zie toleh, alih² polis kooo sebelah keta zie. Terkejut koooo akuu. hahaha. Terus cepat² lepaskan handphone. Then this abg polis nyer reaction hanya geleng² kepala je...hehe.

Zie lak terus bagi dia senyum and angkat tanya dan say sorry **tanpa mengeluarkan suara** Abg polis tu plak senyum balik and terus pecut his bike. Fuhh...nasib koo dia tak suroh zie berhenti and bagi saman :P

...kalau tidak, kompom 2 saman zie dpt. Satu, tak pakai tali pinggang keledar. Dua, berSMS sambil drive. Hehehe. Insaf kejap zie pastuh...hahahaha












Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

13 comments:

Cik Atin said...

Aii kak . Mujur xdpt surat cinta , hehe . Btw , salam ramadhan =)

Riena Haiqal said...

hahahahahaha.. nasib baik abg polis baik hati sempena nak sambut puasa ni.. kalau tak memang takder maaf punya.. hehehehe..
insaf yer ZIe.. utamakan keselamatan anda dan bayi anda.. (^_^)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Hehehe...sure la akan auto tercampak hp kan..sbb terkezut sgt..hehe..sofia pn ade jgk camtu..hehehe..tp risau btl kalo kene saman...aishh nk raya dh nih...

regards,
Unsmiley

~AmyLiana86~ said...

ibu mengandung xkena saman zie..kawan baru ambik lesen dia kate xsalah kalau xpakai belt tu..

tp kalau blh jgnla sms..bahaya woo..hehehe

@juera said...

nsib baek la kn zie..
hati2 tau d mse drive..zie kn tgh preggy..:)
slmt bpuasa zie :)

msredcheesecake said...

Seb baik tak kena... Kalau tak lari bajet raya..hheee...

Salam ramadhan...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

alamak, bahaya dear sms smbil drive, :) Take care taw!:)

nur anis said...

bahaya nya kak drive smbil sms....nasib tak kena saman..huhu

My Life's Journey said...

hihi ... ya namanya rezeki baby yunk ... nya tga ktk sejuk jak mata memandang ..ya nya c saman ..

ui ui nang venture juak ktk tok yunk ..terer msg sambil drive .. jgn nakal2 a ..

mrs kayrul said...

mujur la tak kena saman kalau tak abis bajet raya tahun nie

Dila Abdullah said...

uiiittt, hubby polis... tapi macam mana leh tak tau undang2 ni... hish.. hish. hisshhh....

Herma Julianny said...

x elok laa....
lbh2 lg ktk tgah mengandung...
jgn berSMS gk sms memandu...=)

Zariq Bahrin said...

http://zariqueandhisway.blogspot.com/

follow .... =)