Gambar Neelofa Mengerjakan Umrah






Alahaiii..sejuk mata zie tgk Neelofa time gi umrah ni taw. Harap after balik umrah ni, pakaian dia akan jd tertutup sikit la...hehe. And harap gi dia akan mengikut jejak langkah Irma Hasmie selepas blk dari umrah...aminnn aminnn :)

...love tgk gamba dia yg 1st tu. muka bersih suci nah ^_^ hikss





Pssttt...sgtttt lah jeles tgk mereka² yg dpt mengerjakan umrah/haju dan dpt tgk kaabah live². Zie bila ek mampu ke sana :( Sgttt sgtttt teringin nk mengerjakan umrah/haji taw.

Insya'ALLAH...if di izinkan ALLAH SWT, dpt gak zie dan suami gi umrah/haji satu hari nanti. Mudah²an...aminnnn.








Blog Pilihan Entry Ini
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

10 comments:

ucupiza said...

amin

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

insyaallah,suatu hari nanti ade gak rezeki kita menjadi tetamu Allah, :)

Riena Haiqal said...

Neelofa alhamdulillah dah g umrah..
InsyaAllah bila ada rezeki nanti akan pegi juga ke sana utk menyaksikan sendiri... (^_^)

BuluMataPalsu said...

yeahh..i adore her..even org anok ny mcm2..kmk still mnt gla ngn ny..hehe..

Myra Jay said...

Aminn mudah-mudahan kan..

My Life's Journey said...

amin2 .. moga bergitulah hendaknya yunk ... amin2 ..moga cita2 ktk n husband nak ke cia akan tercapai ..amin2 (^_^)

Herma Julianny said...

Semoga tercapai cita2..=)
muka lofa tok nang sebiji kedak muka mak nya kan?
comel jak, wpun tanpa mekap..^^

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Aminnnnn...insya-allah zie..doa byk2 minta dipermudahkan untuk ke rumah Allah..

Ust yg bw time sofia pergi tuh cakap, bile kite ade niat nak dtg lagi, insya-allah, doa banyak2..Allah akan bantu kite..

Insya-allah akan tibe juga masa zie ke rumah Allah nih nanti.. :)

regards,
Unsmiley

Ardini Humaira said...

comel lofa bertudung litup buat amal

zh-ena said...

amin...insyaAllah