Gambar Scan Baby Saya :)



Kalau time 1st scanning, zie accidentally rosakkan gamba scan baby zie yg zie pegang tu :( actually nk laminate gamba tu sebenarnya. tak tahu plak yg gmba scan tak boleh di laminate coz ianya akan rosakkan gmba tu.

...terus jadi hitam tak nampak apa² :( Syg taw. Masa tu zie 5 months pregnant. So bila kandungan dah coming 8 months, zie buat scanning lg :D






So tadaaa! here's my baby's 2nd picture ^_^ Zie hanya mampu buat scan biasa je uols. Nk buat 3D scan...tak mampu zie. Coz over here it cost almost RM200 for a 3D scan :( tu yg buat scan biasa je :) Oh ye, picture tu adalah gambaran dari atas kepala dia.

sebenarnya zie nak gmbar dari tepi so that nampak his face. Tp itu la...time nk snap tu, boleh plak dia sorokkan muka dia...hehehe. Geram kan my baby ni taw. Takpe², tak lama lg dah nk kuar dah.

...boleh tgk real² siap peluk cium bagai lg nnti...hiksss :D










Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

20 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

tahniah akak :) mesti rasa x sbr kan.. kan..

My Life's Journey said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..nasib baik dear madah c bagus dilaminate ..mun c ..kmk mau laminate gambar scan first kmk hariya ..

bestnya ..dah besa dah baby ktk yunk ..c sabar mau tga ehhhhh

~AmyLiana86~ said...

ala bestnyer..doakan sy jugk ye zie..hehe

mate saya bulat said...

hehehe. bestnye nak dapat baby. semoga segalanya selamat (:

MaMa sYahMi said...

mahal juga yer scan kat 3d kat sana...takperlaa..as long as baby sehat alhamdulilah...semoga dipermudahkan...btw,baby boy or gurl?

Riena Haiqal said...

saya pun memang tak dapat nak scan 3D sebab lebih dari budget la.. hehehehe.. jadi scan biasa jer.. hehehehehe..
pemalu pulak baby zie ye.. tak nak tengokkan muka dia.. saya punya baby masa dalam perut tak tahu malu siap dia kasi tunjuk ehem2 dia.. tak dapat nak surprise la kan.. heheheheh.. :)

♥LOVE2COOK MALAYSIA♥ said...

Congratulations! :)

Herma Julianny said...

x hal..
asal ada gmbrnya, cukup la...
pas tok nangga yang benar2 gk..
hihi...

Misz Mieza said...

Wah! Cute! Mesti teruja nak tengok muka baby zie nanti kan? Tumpang eksaited for u.. =)

Cik Atin said...

Congrates akak . Moga selamat semuanye =)

Cik Atin said...

Congrates akak . Moga selamat semuanye =)

Ayesha Askandar said...

tahniah...jeles je tengok..hehe..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Uikssss!mahalnya!YM dulu, alhmdulillah, company cover, every month boleh scan Dak Yayan tu, Zie.Tapi, scan biasa jelah.Yelah, skli scan biasa tuh pun kat sini RM50, mmg costly la jugak.

Zie Madini said...

YAYANSMUM
- Tu ar dear. mcm kat sini, tmpt klinik yg zie selalu gi ni. It cost RM65 sekali scan..mmg costly la jugak tu kan.

aku bukan patung said...

bestnya awak....semoga dapat baby comel lagi sihat..=)bilalah turn saya ni..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

btul2...xlama je lagi die akan keluar..yg penting zie n baby sihat walafiat ok..

regards,
Unsmiley

ana liyana said...

ya ampun.. mahalnye.. 3D rm200.. tekejut ana.. kat sini 4D rm 70. haritu (11 minggu) ana bru je buat 3D sbb nak tgk jantung baby berfungsi @ x. alhamdulillah dah ade kaki & tangan rupenye. menitik air mate ana. hehehe

Ardini Humaira said...

kat sini pun rm220.. terus aku batalkan niat. better spend for baby keperluan kan

nanakimie said...

wee~xsabar nk ngk bby sis:)

beingmrsazlan82 said...

hehehe..saja jer nak buat zie excited...
BPD :Biparietal Diameter bermakna diameter kepala baby zie ialah 81.9mm
FL :60.2mm bermakna ukuran panjang tulang peha bayi.
AC :bermakna ukuran lilit perut bayi Zie ialah 267mm.
So, secara keseluruhannya..baby zie sudah 31 minggu 2 hari....comel...