Guess Wallet Dari Suami :) **Hadiah Anniversary Ke-3**



Oh ye, anniversary yg ini...bukan anniversary perkahwinan taw. Tp anniversary zie dan dillah declared our love...ceaaa **terus terimbas kenangan manis tu..hikss** Actually, on 13/7/2012 ni nnti baru lah genap 3 tahun usia perkenalanan weols.

...but dillah ajak exchange gift awal. Nnti celebrate nyer kemudian. Zie ON aje :D







As for me...harus kooo zie nk sesuatu dari GUESS. Hehe. Tp zie tak tamak...zie tak rembat yg new arrival nyer GUESS. Zie rembat yg hado sales je. Berbelanja meningkut kemampuan dan tidak membebankan suami...

....haaa, itu pegangan zie ^_- Winksss






Zie rembat GUESS Wallet memandangkan wallet zie yg lama tu dah usang nah. Thanks syg :) Lawa tak uols. Zie mmg sengaja pilih warna black grey ni. So that tak nampak kotor. BTW, really heart lambat kunci yg tergantung kat logo GUESS tu.

...ada symbolic meaning bagi zie taw. Tp tak nak gtaw uols. Kang kat aku jiwang karat kang...segan lah. Hee hee :D






Harus pilih yg ada tempat letak gambar. Mcm wallet lama zie dulu tu, takde taw. Terpaksa zie double tape picture weols..hehe.





Wallet GUESS zie yg lama ni plak, zie tak nak buang. Zie masukkan balik ke dlm kotak. Simpang buat kenangan. Sebab wallet yg ini pun husband zie yg belikan utk our 1st anniversary. Uols boleh click --- SINI utk baca entry tersebut :)

...sentimental value ni kooo. Sayang :D Hehe. Buat suami, terima kasih sudi terima zie apa adanya dan menyayangi zie setulus hati. Semoga cinta dan perkahwinan kita berkekalan utk selamanya.

AMIN YA RABBAL'ALAMIN....









Blog Pilihan Entry Ini:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her
blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

12 comments:

ArELeEz said...

sama la kita.. leez pun klu ade barang2 yg ade sentimental value, mmg xkan buang/kasik sesapelah. simpan sampai tua, konon2 nak tunjuk kat anak2 cucu2. ecewah!

Ardini Humaira said...

amin.. amin amin...
:)

My Life's Journey said...

Bestnya!!! ..dear memang suka gan wallet a .. kmk suka bila baca cerita ktk beli barang .. seronok baca jalan cerita (^_^).

C i k R e n e x said...

Happy anniversary kak zie n hsband :)) bestnyeee dpt wallet..guess plak tuuuuu..jeles2..hikhik

Riena Haiqal said...

bestnya dapat wallet dari suami lagi.. heheheheh.. guess tu..
semoga berkekalan sampai akhir hayat dan membawa kebahagiaan hingga ke syurga.. :)

Uchi kay-f @hmad said...

amin !!!

Cinta Misteri said...

Hepi annivesary...

Mizz Coki said...

EEEeeeeii sweet.
Hubby still keeps our love letters.
That day i found dia simpan dalam kotak, letters i wrote to him in 1999, 13 tahun dah berlalu...

Myra Jay said...

Wahhh bahagianya dapat adiah anibeseri.. .:)

Misz Mieza said...

Ololo, sweetnyer.. Dapat purse GUESS baru lagi.. Lawa ar yunk.. :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah..semoga zie dan suami kekal bahagia hingga ke syurga.. :)

regards,
Unsmiley

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

So sweet!YM pun dpt purse jugak, hadiah wed anniversary ke-7, (^_^)