Haha...Kau Tengok Mamat Nih :P



Hehhehee....lucu ler plak zie tgk pic ni. Jumpa this pic kat Geng Blogger Fanpage :) Tu yg kongsikan kat sini. Tak tahu ler whether its was edited picture ke apa, tp mmg lucu la zie tgk...hehe

...kesunyian ek, bang? Hehehehehe :P






Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

17 comments:

Riena Haiqal said...

hahahahahaha.. lucunya.. (^_^) kes boring duk sorang2 tak de teman la tu

My Life's Journey said...

o la tedahnya .. hihihi ..mlm2 embak bear jalan ..ada terkejut kawan2 dimalam hari

~♥dieyba_baby♥~ said...

dia nk bg gf dia la akk..

gf dia kesunyian tu..

Herma Julianny said...

nya beli untuk gereknya kali...
kesian bha, ney tau,
nya xda keta mok mbak bear ya..=p

ucupiza said...

hehehe..lucu je tengok.cian die...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

alolo...ni mesti kes tkde awek...huhu.tkpun, kes nk hntr bear kat awek..huhu

Qienah said...

baru balik beli hadiah untuk GF tu.hihi..

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html mari join sini dear..banyak hadiah menarikk..

Cik Anis said...

menang besar kat fun fair ^^
jom follow cik anis

Nini Mohd said...

xla zie.
dia bukan kesunyian tu.
agaknyer baru beli teddy bear, tp takde kete.
so, bawak balik la ngan moto. huhuy~ ;D

Zatty Musyux said...

AKAK di TAG sini >>> http://musyuxmusyux95.blogspot.com/2012/07/cik-buaya-1st-giveaway-choose-your.html

nanakimie said...

hee....igt hantu tadi:)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Ya Allah zie..serious sofia terkejut bile tengok sekali imbas..ingat kan pocong la td..

Hahaha tp tak sangka lelaki boleh buat cmnih hahaha...

regards,
Unsmiley

Aisumi Chan Kawa'i said...

nak hadiahkan kat makwe dia kot? haha

Zie Madini said...

ZATY
-- dikkkk...blog zaty ada malware. akak tak dpt masuk :(

zh-ena said...

hehehehhehe nak bg aweks dia kot mmg kelakar la

rafflesia said...

syieda rasa die eksaited nak bg hadiah tuk gf die la kak.. hahahaha dalam kedai die pilih yg terbesar sekali. tapi bile dah sampai park, rupenye bwak moto. hahaha :)