Haiyoooo...Terlampau Letih :(



Dua tiga hari ni, zie cepat terasa sgttt sgttt letih :( Jalan sikit, letih. Duduk lama sikit, letih. Apatah lg buat kerja opis, lagi lah LETIH :( Hadoiiiii....nafas lak sentiasa cam termengah² cam org baru habis berlari...hehehe.

...now mata terasa sgtttt ngantok. Nak bancuh air kopi lg, tak leh lagi. Coz 1 day 1 small cup je yg doktor benarkan :( Haduihhhh...terasa kurang bertenaga sey akuuu..









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
LADIES FASHION
-- Click SINI utk
membeli dress, blouse, hot pants
etc yg sgt lawa dgn harga yg MURAH! :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

5 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Alahai, sian Zie. Biasalah Zie, bila dah sarat gitu la..sabar erk.Nanti bila bb dah kuar, lagi bertenaga.:)

Riena Haiqal said...

siannya.. dah sarat dah kan memang macam tu la kan.. sabar jer la Zie. tak lama lagi tu.. :) banyakkan rehat yer

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Zie, elakkan caffein ye.. tak elok untuk baby... try makan kurma... insyaallah ada tenaga sikit :)

ucupiza said...

kesian sis zie..sabar ok sis demi baby

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

mmg pun..kalau boleh elak terus buat sementara nih..sebab kopi kalau xckup kalsium..sure akan cepat rs sakit belakang atau lutut..sebab sofia yg tak pregnant kena macam tuh..

regards,
Unsmiley