I am such a blessed to have them as my boss :)


** Depan - My big boss and his wife
** Belakang - My 2nd boss and his wife




Zie thankful giler being their staff, uols. My 1st job interview, terus dapat. Dah kerja dgn dorg selama 10 tahun ^_- Mmg rezeki zie ALLAH SWT bagi utk berkhidmat dgn mereka, kan uols? Hehe...dorg sgttt sgttt baik dgn semua staff.


...Jenis boss yg tak kedekut bagi gaji. Gaji setimpal dgn kerja yg di buat :) That's why zie setia giler bekerja kat sykt dorg ^_- winkss












Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

11 comments:

My Life's Journey said...

yunk ..dah 10 tahun ktk kerja kat cia? waaaa .... hebat ktk yunk ..maksudnya ..pas habis study ktk terus krj kat cia la? piwettt!!

echa takashimaya said...

alhamdulillah :)

Riena Haiqal said...

dah 10 tahun? wah lamanya ya... tu ar, kalau gaji setimpal dengan kerja kita memang sangat2 berbaloi la kan.. yang kitorang kat sini kerja sangat2 banyak,saya kehulu hilir selesaikan kerja tapi gaji sangat2 tak berbaloi...

zh-ena said...

lamanya kerja di situ
betul tu klu dpt bos yg ok kita sebagai pekerja mesti akan stay lama di situ kan

nik rosmawati said...

wah..bestnya dapat boss mcm tu.kat tempat nik wife boss yg kedekut.boss ok la skit.bab belanja tu dia murah hati

~AmyLiana86~ said...

10 tahun//kesayangan bos nie..hehe

nanakimie said...

wah,bestnya..heee...:)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

Hehe..alhamdulillah...rezeki Allah swt..semoga zie sekeluarga sentiasa dilimpahi rezeki dari Allah swt..

regards,
Unsmiley

My Life's Journey said...

Mat pagi cayang .. Umi datang nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak kepada ktk .. husband dan seisi keluarga ..

Moga ramadhan tahun ini memeberi seribu keberkatan kepada kita semua ..amin2

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

uiksss...10tahun?Lama tuh...!Tu la kan, kalau Boss kita tuh baik, keje smpi pencen ngan company tuh pun kita tak kesah, kan?:)

mrs kayrul said...

sama la..kita dah 11 tahun keja kat kompeni sama..abis praktikal kat opis tue terus mohon keja..dapat terus...hehehe


bos sangat2 baik..tapi sayang Allah lebih menyayangi beliau...dpat bos baru tak best sebab super kedekut la plak...huhuhu