Itulah...Baik Hati Sgt Tolong Kerja Org...Sudahnya, Kerja Sendiri Accidentally "Hilang" :(



Today zie will be sangatttt sangat busy ek uols. Not sure lah whether zie sempat ke tak update new entry after this. Coz skrg zie kena kejar paperworks yg berdateline. Have to finish my JKR Miri's claim.

...lepas tu kena siapkan account utk 3 companies dan have to finished jumaat ini. Aiyooo...busy²





Siapa yg ada skodeng my FB's status ni semlm, sure tahu what happened. Huhu. Claim utk JKR Miri tu should be boleh siap dah semalam, tp itu lah..si Technical Executive ni. Sibuk org buat kerja org, sibuk plak dia tanya itu ini ttg kerja dia yg tak berapa nk penting tu.


...sudahnya accidentally terdelete the claim yg hampir habis di buat tu. My bad juga la...coz tak SAVE :( So now...i am really busy. Later blogging ea..









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
AMY AMEERA MAKE-UP
-- Click SINI :)
Siapa yg memerlukan khidmat andaman
utk nikah, sanding, tunang, dinner etc
....MUST hired Amy Ameera!!! Why??? coz
her touch mmg sgt superb! Dijamin tak
akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

Dilakochan said...

Dapat merasap darah meruap2 dkt zie tu!

Bnyk2 la sabar siapkan claim tu ye zie!

Insyaallah ada hikmah semua tu! ;)

Riena Haiqal said...

itu sudah lebih.. gara2 dia kerja Zie terabai dan terdelete..
sabar separuh dari Iman. kita hanya mampu sabar

Ima Salsuzaima said...

sabar ktk kak zie..dugaan..cabaran..hehe..

NGoNgexz said...

xda autosave ka kak? ada nak? cuba cek kat tepi ya

~AmyLiana86~ said...

take ur time zie..jgn stress2 yer..kesian baby tu..heehhe..jg kandungan tu baik2.. =)

Herma Julianny said...

sabar, sabar...
mun kitak penyabar,
anak ktk jd penyabar juak kelak..=)
tarik nafas pjg2...
mun geram gilak,
jerit jak di mukanya.
heheheheh...=p

Ardini Humaira said...

aku lak hari2 kerja tensi dengan murid nakal

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

huhu..sure nangis bile kena macam tuh..sabar yer zie..dugaan...

regards,
Unsmiley

zh-ena said...

uwaaaa klu ena menangis dpn pc la jawabnya

ViccMalarn said...

Kak jgn tension sgt.. Bahaya utk kandungan..

rafflesia said...

kak jgn tension tau? baby tu nanti tension juga.. syieda pun same, kalau buat kerja, xleh orang ganggu buat itu ini. nanti lintang pukang jawab nye :(