Jangan Lupa Bayar Zakat Ye, Uols :)



Uols dah tunaikan tanggungjawap sebagai seorg muslim, belum??? If belum lg bayar Zakat...haaa, lakukan before bulan ramadan berakhir ea ^_- Kena saling ingat mengingati kan uols +__+ hehe...

...my part plak, husband dah bayarkan :) Kan zie ni tanggungan suami sudah..hehe.






Zie dan Dillah wanna say...selamat berpuasa dan jgn lupa tunaikan zakat ek ^_^ Dan selamat berterawih gak :)










Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Zie Madini's Teritory Copyright©

9 comments:

Misz Mieza said...

MM asben lom bayar lagi nih.. Nanti nak kena ingatkan hubby nih..

~AmyLiana86~ said...

tula zie..taun ni amy dh jd tanggungjawab fahmi..sama2 kita ingatkan mereka..hehehe

~AmyLiana86~ said...

tula zie..taun ni amy dh jd tanggungjawab fahmi..sama2 kita ingatkan mereka..hehehe

~AmyLiana86~ said...

tu la zie..amy pun dh jd tanggungjawab fahmi leni..so dia la yg bayar..slamat puasa jgk zie..

Riena Haiqal said...

belum lagi bayar.. husbnd saya belum bayarkan. hehehehehe... nak ingatkan dia supaya bayar awal2 la macam ni.. takut nanti dia lupa..

zh-ena said...

suami ena selalu byr zakat sehari sblm raya emmmmmmm

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

A'aa sofia belum lagi bayar..thx atas ingatan..yelah, sofia tangungan sendiri..takut jgk terlupa..

regards,
Unsmiley

wisata outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
Buatlah hari esok lebih baik dari sekarang !
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YD tak bayar zakat lagi nieh.Seb baik kaunter zakat dekat je..:)