Ke Kenduri Kahwin Sepupu Suami :)



Psssttt...ni adalah aktiviti sebelum zie ke -- event The Street Bazaar. Sebelum ke situ, zie kena hadiri majlis perkahwinan sepupu husband zie (anak pak su dia) kat sekolah Merpati Jepang, Kuching.





Memandangkan husband zie still outstation (belah petang baru dia blk kuching), so zie ajak emak zie utk temankan Zie. Emak on aje. Tp zie kena ambik emak kat tempat kelas belajar mengaji di Baitulmal dulu :)

Psssttt...seiras tak muka zie dgn emak, uols? Ginie ler kot muka zie time dah tua nnti...hehehe. not bad...ceaaaa :P Hehe






Setelah 2, 4, 5 kali kesesatan...akhirnya jumpa gak sekolah Merpati Jepang ni. Tempat kenduri berlangsung kat dewan sekolah tu. Psstt...time zie tgh dok mengelamun tgk pelamin dorg...

...tetiba, ada lerr sorg blogger ni SMS and call zie. Rupanya dia pun invited!





Haaa...inilah blogger yg di maksudkan. My lil sister, Wawa (click to view her blog) Berseri giler muka si wawa ni ah. Almaklum lerr...darah manis :P Tak lama lg turn wawa plak yg akan melangsungkan perkahwinan taw.

Harap-harap zie dpt attend coz masa tu zie still dlm pantang :D






Ketibaan pasangan pengantin
di iringi oleh pengapit dorg :) Sure tgh bunga-bunga riang dlm hati dorg tu kan...hehe. Ye lah...zie kan pernah lalui saat plg manis ni. Sure lah tahu apa yg dorg rasa :P






Door gift wedding dorg :) Yg tang plastic box tu, Zie dpt yg kacang punya. Emak plak dpt kurma +__+






Pengantin bersalaman dan say thanks kat tetamu :) Pengantin lelaki tu ler yg kazen suami zie. Yg perempuan tu plak, rupanya opismate Wawa. Kecilnya dunia kan? hehehe.





Ek'eh...cam kenal je pengapit lelaki tuueeeee :P FYI, pengapit lelaki tu adalah adik suami zie taw. Dan dia jugak lah yg jd pengapit weols time weols kawen last year. Hehe...famous lerr muka Khalid (adik suami) ni dlm album-album perkahwinan kaum kerabat kan? hehehe.

Pape pun, congrats buat Chairul dan isteri :)









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

8 comments:

Riena Haiqal said...

selamat pengantin baru buat mereka.. semoga berkekalan sampai ke akhir hayat.. :)

RaMa-RaMa Fareeza said...

laaa rupanya...heheh kmkpun ada pengilan kat sia juak...pengntin perempuan ya second kazen kmk..tp x berapa rapatlah hehehe

Rafflesia™ said...

hihihii.. lepas ni setiap album akan ade gambar adik suami kak zie.. hihihi fames amos gitu! :)

tahniah tuk mempelai.. :)

Zie Madini said...

RAMA² FAREEZA
-- mena ka. duhal..hehe. what a small world nak ow. hehehe

My Life's Journey said...

alhamdulilah .. selamat pengantin baru buat sepupu suami kitak yunk .. kmk tga ktk tok berseri2 time nikah cdak .. mcm seri pengantin juak ktk yunk hihi ..

atty's said...

cantik baju pengantin..selamt pengantin baru ..utk pengantin .

mrs kayrul said...

berseri-seri betul muka bakal pengantin dan bakal mommies...

WaWa said...

Waaaaa.. suka mek gamba kita duak sitok weewiittt.. hahaha