Lama Dah Tak Blog Walking :(



Aiseymennn...muka eksen tekun. HAHA :P Skrg ni takde masa sgt ler zie nk curi-curi blogwalking time kerja uols :( Kalau sempat pun 1, 2 blogs je yg sempat zie jengah. Pastu...kena concentrate dgn kertas kerja. Nama pun tgh kerja, kan..hehe :P

...so zie minta maaf sesgt ek if zie lama tak kunjung blog uols yg ada mengomen. Bkn sombong ke apa. Tp xda masa je nk buat gitu :( Jgn chop zie sombong taw ^_-









Blog Pilihan Entry Ini :)
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk
view her blog :)

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::





Redbloodsnow Copyright©

11 comments:

Mon MonaLea said...

sikpa..buat jaklah kerja kitak dolok

Riena Haiqal said...

tak per.. keja lebih penting utk masa depan kan... :) teruskan bekerja yer Zie.. (^_^)

NGoNgexz said...

Mlm td ntah gney kak zie blh tersesat dlm mimpi kmk..hahahaha.tok msti kes indu mok skodeng blog bakal mummy tok eh

Ibu Dhia said...

biase la tu kan zie.. same with me la, kalo bz mmg xde sempat nk BW pon..

Misz Mieza said...

Takpe.. Kitorang paham jer.. =)

ArELeEz said...

xde la.. sbb sgt memahami.. leez pun career woman gak. bila working days, harus la keje didolukn, bloging dikendiankn! he3..

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

No hal dear...memahami sesangat...:)

Myra Jay said...

Biasala tu kan kekadang sibuk..

Myra pun kekadang tak sempat nak BW, jes BW kat kawan2 yg drop komen, yg lain2 tu tengok pada kesempatan amsa:)

~♥dieyba_baby♥~ said...

rindu nye dgn entry akak..

klw sehari x msuk blog akak msti x sah..

Herma Julianny said...

haha..
keja jak la kak..
kmk tok bnyk gilak masa,
ya la kmk mala jak komen..=D

zh-ena said...

sama mcm ena jgk klu ader free jea baru smp singgah blog utk BW