Lama Seyy Tak Buat Reddish Segmen, Kan?



Mmg sgtttt lama kooo zie tak buat Reddish Segmen akibat dari kesibukkan selama ini. Tetiba cam terasa nakkkkk je buat Reddish Segmen lagi. Tp if buat nnti pun, tak nak dah guna nama Reddish Segmen...tp nk guna Zie Madini's Segmen...hehe :P

...tp itu lah. belum ada masa nk buat segmen bagai. Segmen yg terdahulu pun zie still berhutang lg nk buat...hehehe. Cowie...rasanya nk start habiskan yg terdahulu dulu lah :D









Blog Pilihan Entry Ini :)
:::::: ::::::
GOJEZ HOUZ
-- Click SINI!!! Tempat mejual
produk2 kecantikkan dan kesihatan.
Harus terjah dan beli!

:: (nak being featured in this
section? Jadilah salah seorg
drdp pengiklan zie :) Click
---- Here! utk lihat pakej ::






Redbloodsnow Copyright©

5 comments:

Riena Haiqal said...

wah nak buat segmen ke.. tak sbar nak join.. :)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

tu lar kn zie..busy noo lar, keje lg, blog lg,family lagi.fuh!berpeluh nk mengejar.huhu.tuh tk termasuk biz kecik2 lg, mau tertggl rasanya tulang2,haha.klu zie ader bb nnti lg busy taw!huhu

hafizul_azri said...

TUMPANG IKLAN KAK ZIE

https://www.facebook.com/RampingBalm

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

hehe xpe zie..kitorang fhm..zie sibuk kerja n uruskan rumah tangga..mana yg sempat zie buatla..jgn terlalu push sangat..zie kne rehat juga taw..

regards,
Unsmiley

Misz Mieza said...

Wah!! Kalau Zie buat segmen dah tentu2 ramai yang join.. Termasuklah ME!!!! Hehehe.. ^_~